Arme airsoft pentru recreere colectivă și comunicare reciprocă

463
Arme airsoft pentru recreere colectivă și comunicare reciprocă
banner mobila la comanda suceava

Airsoft este un joc recreațional de echipă care folosește arme airsoft sau pneumatice slabe. Dacă respecți regulile, jocul nu este periculos, ținând cont de ceea ce înseamnă airsoft. Leziunile sunt rare și nu este necesară o pregătire fizică specială. Esența jocului se reflectă în reguli.

Airsoft este o formă de agrement, recreere colectivă pentru comunicarea reciprocă între oameni și neutralizarea agresiunii și a emoțiilor negative. Jocul se ridică la înălțimea scopului său, în ciuda faptului că există multe scenarii și sunt permise modificări ale regulilor.

Jocul sport militar precum airsoft câștigă din ce în ce mai multă popularitate printre jucătorii de toate vârstele în fiecare zi. Airsoft este popular datorită specificității, realismului extrem, distracției și beneficiilor sale. Jucătorii învață să lucreze în echipă, să creeze strategii de luptă. Este un sport demn care oferă bărbaților putere, încredere în sine și le permite să-și mențină o formă fizică excelentă. Este o oportunitate de a deveni din nou copil, deoarece vei declara „război” prietenilor, dar cu arme airsoft. Pentru tineri, airsoft este cea mai bună experiență militară.

Arme airsoft pentru jocuri pline de adrenalină

Airsoft este un joc de sport militar în care se folosesc arme airsoft, similare cu armele de luptă reale. Aceste tipuri de arme airsoft sunt special concepute pentru jocul airsoft și pot fi puști, mitraliere, pistoale. Ca muniție se folosesc bile de plastic cu diametrul de 6 mm. Sunt goale în interior, nu umplute cu coloranți, ceea ce distinge airsoft de paintball.  Potrivit legii, pistoalele și puștile de tip airsoft nu sunt arme, deoarece energia lor nu este mai mare de 2-3 J. Însă, jocul are propriile reguli stabilite de organizatori. Airsoft are două seturi principale de reguli: prima este dezvoltată de Asociația Airsoft, iar a doua de Consiliul Comandanților. Organizatorii aleg singuri ce reguli vor urma în competiţie. În unele cazuri, este permisă o anumită abatere de la regulile general acceptate sau jocul după propriile reguli.

Jucătorii de airsoft cu experiență preferă în principal puștile cu arc și puștile cu lunetă. Pentru această armă, cadența de foc nu contează cu adevărat. În plus, armele airsoft funcționează în orice vreme și pot avea destul de multă putere.

Arma electro pneumatică este cea mai frecventă în rândul jucătorilor. La ele, arcul este încărcat de un motor electric, alimentat de o baterie. Această armă își datorează liderul în rândul armelor cu raze excelente de luptă și a ratei de foc. Dar există și un dezavantaj minor: la temperaturi scăzute, bateria se poate descărca.

Armele cu gaz airsoft sunt cele mai comune, iar funcționarea lor se bazează pe influența gazului comprimat. Un anumit număr de modele sunt chiar capabile să simuleze reculul. Se recomandă utilizarea de arme airsoft numai la temperaturi peste zero grade. Modelele pe gaz sunt reprezentate în principal de pistoale.

Pistoale gaz – Cele mai comune arme airsoft și cele mai preferate

Pistoalele airsoft cu gaz ocupă un loc excepțional în varietatea de arme airsoft. Costul lor este considerabil, mai ales pentru un începător, dar permite fiecărui jucător să experimenteze pe deplin realismul evenimentelor care au loc pe terenul de antrenament. Principiul de funcționare al acționărilor pe gaz este relativ simplu. Baza funcționării lor este gazul lichefiat, care este sublimat de acțiunea mecanică a percutorului pe o supapă specială, care servește la conectarea rezervorului la butoi. Sublimarea gazului înseamnă trecerea rapidă a acestuia la starea sa nativă, ceea ce duce la ejectarea cartuşelor din butoi. Pentru a preveni consumul excesiv al substanței de lucru, se stabilește o perioadă minimă de timp pentru deschiderea supapei.

Există și alte opțiuni pentru pistoale gaz, mecanismul și nuanțele tehnice de funcționare ale acestora fiind determinate de producător. Este important ca gazul să nu afecteze în mod fundamental calitatea tragerii, deoarece tipul de gaz folosit este de cea mai mare importanță.