Garaje modulare pe structură metalică – soluţia ingenioasă pentru spaţii depozitare sau parcare auto

Garaje modulare pe structură metalică - soluţia ingenioasă pentru spaţii depozitare sau parcare auto
banner mobila la comanda suceava

Amenajarea unui teren într-un spaţiu optim pentru locuit compus din casă, spaţiu verde şi alte dependinţe oferă multiple provocări celor implicaţi în această acţiune.

Majoritatea achiziţionăm un teren intravilan şi începem cu planurile pentru casă, ne gândim exclusiv la acest aspect, însă este FOARTE IMPORTANT de avut în vedere încă de la început întregul ansamblul compus din:

  • casa de locuit,
  • spaţiul recreativ compus din foişor, grătar,
  • locul de joacă pentru copii,
  • aleile de acces şi de comunicare între dependinţe,
  • gardul împrejmuitor al terenului,
  • anexele pentru depozitarea sculelor bărbăteşti, uneltelor şi micilor utilaje de grădinărit,
  • cuşca pentru câini / pisici,
  • garajul / garajele pentru autoturisme.

Îmi imaginez că deja textul de mai sus a ridicat multiple semne de întrebare pentru mulţi care îşi dau seama că nu au luat în considerare toate aceste aspecte 🙂

Nu voi detalia fiecare aspect din cele descrise de mai sus, dar doresc să insist asupra ansamblului compus din CASĂ + FOIŞOR + GARD + GARAJ din punctul de vedere estetic şi unitar al soluţiilor de ACOPERIRE / REALIZARE.

CULOAREA: Când ne imaginăm casa visurilor noastre, fiecare avem în minte o culoare pentru faţadă şi una pentru tabla de acoperiş. Aşa ne apare fiecăruia în minte casa visurilor noastre. Este bine de ştiut că pentru a crea un tot unitar armonios estetic, este bine de utilizat aceeaşi culoare pentru toată zona de acoperişuri, iar mai nou soluţiile disponibile permit extinderea acestei nuanţe principale asupra mai multor elemente, precum gardul sau garajul.

tabla acoperis gri antracit

ACOPERIŞUL: Majoritatea caselor din zona Moldovei utilizează tabla tip ţiglă metalică ca soluţie pentru acoperiş datorită duratei lungi de viaţă, a designului ireproşabil şi a multitudinii de modele şi nuanţe cromatice. Vom presupune că aceasta este şi alegerea ta.

gard metalic gri antracit

GARDUL: O soluţie modernă, printre cele mai noi existente astăzi, este gardul metalic realizat din acelaşi material ca ţigla metalică de acoperiş. Astfel se asigură asortarea perfectă cromatică şi de design.

garaj modular pe structura metalica

GARAJUL: Cea mai ingenioasă soluţie posibilă astăzi pentru realizarea unui garaj sau a unui spaţiu de depozitare în curte / grădină este GARAJUL MODULAR realizat pe structură metalică şi acoperit cu tablă tip ţiglă metalică.

Disponibil la un PREŢ de achiziţie SUPER ACCESIBIL de NUMAI 13.000 LEI, pachetul include structura metalică, toate accesoriile, tabla tip ţiglă metalică şi uşa de garaj.

Dimensiunile garajului sunt de 6 metri lungime şi 3,5 metri lăţime, cu o înălţime maximă de 3 metri. Grosimea tablei utilizate este de 0,5 mm cu o garanţie de 40 de ani la vopsea.

În imaginile de mai sus este prezentat un ansamblu CASĂ + GARD + GARAJ pe culoarea GRI ANTRACIT, dar sunt disponibile în total 35 DE NUANŢE.

culori-tabla-tip-tigla-metalica

MAI MULTE DETALII despre produsele prezentate în conţinutul acestui articol sunt disponibile pe site-urile www.acoperisuri-mihu.ro/garaje/ si www.mihushop.ro

NUMERE DE TELEFON CONTACT 0743 340 406 sau 0741 376 706

agentie SEO & promovare eficienta online