Experimentează eleganța rafinată pe drumurile tale

585
banner mobila la comanda suceava

Noul model Mercedes-Benz Clasa A Limuzină disponibilă la Auto Schunn îmbină armonios sportivitatea cu luxul caracteristic clasei superioare. Descoperă un partener dinamic, perfect adaptat vieții de zi cu zi, capabil să facă față cu brio oricărei provocări.

Bucură-te de intrarea ta în lumea exclusivistă a limuzinelor premium Mercedes-Benz.

Designul exterior al noului model Clasa A

De la grila frontală modernă și progresivă, cu un design distinctiv, la farurile LED elegante și silueta suplă a părții din spate, noul model Clasa A Limuzină atrage toate privirile, indiferent de unghiul din care îl admiri.

Cu opțiuni de echipare Standard, Progressive și AMG Line, noua Clasă A se adaptează și se potrivește nevoilor tale de zi cu zi. Configurează noua Clasa A în funcție de preferințele tale cu ajutorul unui consultant de vânzări Auto Schunn.

Interiorul noului model Clasa A

În interiorul noului model Clasa A Limuzină totul a fost conceput pentru a oferi conducătorului auto un confort absolut. Aici te va impresiona o varietate de inovații în materie de conectivitate și siguranță, începând de la sistemul multimedia MBUX îmbunătățit, până la scaunele confortabile și rotative.

Modelul Clasa A Limuzină Plug-In Hybrid

Cele mai bune performante întâlnesc economia excelentă în noul Clasa A Limuzină Plug-In Hybrid. Descoperă combinația ideală dintre un motor pe benzină modern, cu patru cilindri, și un motor electric eficient, care oferă o experiență dinamică de condus.

Elemente esențiale ale echipării

Cu ajutorul sistemului DYNAMIC SELECT, poți conduce exact așa cum îți place. Cu o simplă apăsare a unui buton, sistemul îți oferă diferite programe de rulare, care predetermină comportamentul motorului, a cutiei de viteze, a trenului de rulare sau al direcției.

Modul ,,Sport” îți oferă un dinamism accentuat, modul ,,ECO” se concentrează pe eficiență și economia combustibilului, iar modul ,,Confort” îți oferă o experiență de rulare echilibrată.

Asistentul activ la frânare poate ajuta în prevenția coliziunilor cu autovehiculele care sunt staționate sau care se deplasează din față, precum și cu autovehiculele care se apropie din sens opus în timpul virajelor, pietonii sau bicicliștii. În afară de avertizarea privind menținerea distanței și evitarea coliziunilor, sistemul oferă și o amplificare a puterii de frânare, ajungând până la frânarea autonomă în caz de urgență.

Noul model Clasa A oferă și o experiență relaxată atunci când vine vorba despre parcarea și manevrabilitaea autovehiculului: camera video 360 de grade, disponibilă obțional. Acest sistem îți oferă o vedere completă în jurul mașinii, inclusiv o vedere aeriană. Astfel, vei gestiona cu ușurință spațiile de parcare înguste sau dificile.

Perfect adaptată pentru oraș, noua Clasă A te ajută să găsești locuri de parcare disponibile și îți oferă asistență la intrarea și ieșirea în parcare, în special în cazul parcărilor transversale, datorită sistemului PARKTRONIC.

Solicită un test-drive:

Auto Schunn Arad
Auto Schunn Deva
Auto Schunn Suceava

agentie SEO & promovare eficienta online