Beneficiile uimitoare ale miezului de nucă de calitate

miez de nuca
banner mobila la comanda suceava

Nucile sunt o binecuvântare, deoarece nu numai că sunt gustoase dar aduc și multe beneficii organismului. Acestea sunt bogate în Omega 3 și au doze mari de antioxidanți, oferindu-ți un motiv bun pentru a le include în dieta ta.

Proteinele din nuci:

În 100 grame de nuci, sunt prezente aproximativ  15,4 grame de proteine. În total, 15% din necesarul zilnic de proteine ​​este prezent în nuci.

Grăsimea din nuci:

Într-un castron cu 100 de grame de nuci, sunt prezente 65,2 grame de grăsimi.

Vitaminele din nuci:

Nucile conțin compuși neuro protectori cum ar fi vitamina E, folat, melatonină, Omega 3 și sunt bogate în antioxidanți. Prin urmare, ele ajută la creșterea creierului și la sporirea puterii de raționament logic în rândul adulților.

Prima sursă de energie pe care o poți obține de la consumul acestora, provine din grăsimi și prin urmare, nucile sunt adesea menționate ca hrana alimentară densă. Ele au o cantitate ideală de Omega 3, acest fapt făcându-le foarte nutriționale.

Miez de nuca uscat la soare
Miez de nuca uscat la soare

Miezul de nucă

 1. Ajută la pierderea în greutate:

Majoritatea dintre noi uităm că nucile sunt un bun salvator. Aceste fructe cu coajă lemnoasă ar ajuta la gestionarea greutății, deoarece grăsimile din ele ajută. Împreună cu proteinele ​​și fibrele conținute,  ajută la scăderea în greutate, atunci când nucile sunt consumate cu moderație. Majoritatea dieteticienilor și formatorilor de fitness îți vor cere îmbogățirea meniurilor cu miez de nucă.

 1. Beneficii pentru insomnie:

Insomnia poate fi tratată. Nucile pot ajuta în cazul tulburărilor de somn, deoarece au melatonină care este un hormon al somnului. Melatonina este cunoscută pentru că provoacă somn. De aceea, mestecarea nucilor seara este bună.

 1. Beneficii pentru păr:

Pentru un păr minunat, miezul de nuc este indicat. Nucile au B7 in ele, motiv pentru care părul poate crește lung și puternic, iar căderea lui poate fi redusă.

 1. Beneficii de sănătate pentru inimă:

O inimă fericită este posibilă atunci când introduci o ceașcă de nuci pe stomacul gol în fiecare dimineață. Acest lucru se datorează faptului că nucile au acizi grași omega 3 și antioxidanți în ele, care ajută la combaterea problemelor care afectează inima.

Știm cu toții că grăsimile omega pot contribui la combaterea nivelurilor de LDL și colesterol în organism și că sporesc existența HDL sau a colesterolului bun.

 1. Beneficii pentru diabet:

Sursele spun că nucile sunt indicate diabet, în special pentru cei care suferă de diabet zaharat de tip 2.

 1. Beneficii pentru bărbați:

Bărbații cu un număr scăzut de spermatozoizi ar putea găsi ajutor în mestecatul nucilor. Nucile contribuie la îmbunătățirea calității spermei. Nucile ajută la creșterea capacității de înot a spermei și sunt cunoscute pentru îmbunătățirea vieții sexuale. Ele sunt într-adevăr o binecuvântare în ceea ce privește fertilitatea bărbaților.

 1. Beneficii pentru piele:

Nucile sunt de asemenea bune pentru piele  iar acest lucru se datorează faptului că există o mulțime de vitamina B în ele, împreună cu antioxidanți care ajută pielea să lupte împotriva daunelor create de radicalii liberi. Antioxidanții ajută la combaterea semnelor îmbătrânirii și previn ridurile.

nuci verzi

 1. Beneficii pentru Alzheimer:

Poți preveni demența și Alzheimerul, începând chiar acum prin consumul de miez de nucă.

 1. Beneficii pentru o viață sănătoasă:

Nucile te pot ajuta să trăiești o viață lungă și mențin organismul liber de boli cardiovasculare, demență și Alzheimer, daune cauzate de radicalii liberi care duc la cancer și tumori și multe altele. Compușii neuro protectori cum ar fi vitamina E, melatonina etc. au o influență asupra sănătății creierului.

 1. Beneficii pentru sânge:

Oxidul de azot este un compus care dilată vasele de sânge și face ca sângele să curgă rapid la toți mușchii. Vitamina E din nuci este de tip gama-tocoferol care ajută la protejarea celulelor prostatei împotriva cancerului. Grăsimile saturate din nuci ajută arterele să fie flexibile și să țină în jos inflamația. Nucile furnizează de asemenea o mare parte din mineralele de mangan și cupru care ajută la distrugerea radicalilor care decupează celulele și îmbătrânirea prematură.

 1. Beneficii pentru oase:

Nucile sunt foarte bogate în minerale cum ar fi fier, magneziu, potasiu, calciu, fosfor, zinc. Cu bogăția acestor minerale, oasele primesc un sprijin ridicat din partea calciului și a magneziului, în timp ce hemoglobina ar fi întotdeauna la maximum din cauza mineralelor de fier.

 1. Beneficii pentru bebeluși:

Nucile conțin o sursă bună de vitamine. Nivelul energetic al copiilor crește cu ajutorul ofertei mari de vitamine furnizate de nuci. Nucile au vitamina C, E, A, K, tiamină, niacin, în proporție bună. Toate aceste vitamine ajuta în specialitățile lor specifice. Vitamina C ajută la îmbunătățirea imunității copilului. Tiamina are rol în transformarea carbohidraților în energie.  Niacina ajută în diferite alte activități metabolice în corpul uman.

 1. Beneficii pentru adulți:

Nucile sunt foarte bune pentru adulți. Mulți oameni suferă de articulații dureroase după o anumită vârstă. Nucile conțin fibre care sunt foarte utile în vindecarea osteoartritei prin reducerea excesului de greutate și reducerea inflamației. Consumul zilnic dimineața și pe stomacul gol ajută la reducerea obezității.


Poţi achiziţiona miez de nucă proaspăt și de calitate din nordul Moldovei de la WALNUT EMBA BOTOŞANI direct din magazinul lor online www.walnutemba.com

agentie SEO & promovare eficienta online