DEZASTRUL care este RUTA OCOLITOARE

472
banner mobila la comanda suceava

Ruta ocolitoare Suceava – Botoşani ne este prezentată triumfător de câţiva ani la capitolul Realizări de actualul primar al Sucevei Ion Lungu, care era foarte prezent pe şantierul de la Podul Unirii sau la alte lucrări din zonă şi ne ţinea informaţi publicând frecvent pe Monitorul de Suceava articole publicitare despre cât de bine merg acolo lucrările.

De ceva timp, despre acest PROIECT ESENŢIAL pentru traficul din municipiul Suceava nu se mai aude nimic.

De aceea, ne-am hotărât să facem o vizită pe traseu ieri 21.05.2024 să vedem la faţa locului stadiul lucrărilor. După cum sincer ne aşteptam, DEZASTRUL din teren este acelaşi care era şi în urmă cu 8 luni. Drumul este denivelat şi plin de gropi, nu se lucrează nicăieri pe traseu şi este UN ADEVĂRAT COŞMAR pentru şoferii naivi care se aventurează pe această rută ghidaţi de indicatoarele puse în bătaie de joc înainte ca lucrarea efectivă sa fie realizată.

O să apară indicatoare şi spre autostrada A7 care este doar pe hârtie, niciun metru nu este realizat în judeţ la noi, dar este prezentă pe imaginile de pe panourile electorale!

Urmăriţi un video relevant realizat de NewsBucovina.ro pe acelaşi subiect de acum 8 luni (pe 06 septembrie 2023) – între timp nu s-a schimbat nimic:

Galerie foto 21.05.2024

SFATUL NOSTRU: EVITAŢI RUTA OCOLITOARE! Este o bătaie de joc la adresa cetăţenilor, o capcană pentru maşini şi un PERICOL IMINENT trecerea la nivel cu multiplele căi ferate de viteză pe ruta Suceava – Bucureşti.