Distribuitor sucevean detergenți de vase, calitate import Italia

818
Distribuitor sucevean detergenți de vase, calitate import Italia
banner mobila la comanda suceava

Compania Turbo Clean Expert SRL din Suceava realizează IMPORT & DISTRIBUŢIE produse de curățenie și igienă, echipamente profesionale FABRICATE ÎN ITALIA. Produsele comercializate se pretează mai multor domenii de activitatate:

  • Domeniului horeca, în special hoteluri, baruri, restaurante, etc.
  • Domeniului industrial, în hale, fabrici, service-uri auto, etc
  • Domeniului sanitar, în cabinete medicale, spitaluri, cabinete stomatologice, farmacii, ambulatorii, etc
  • Instituțiilor private și de stat, birourilor și oficiilor
  • Spălătoriilor industriale
  • Magazinelor și centrelor comerciale
  • Firmelor de curățenie

Produsele comercializate au fost testate de-a lungul timpului de către reprezentanții companiei, așadar, Turbo Clean Expert SRL vinde doar produse de top, care își fac treaba bine.

Toate articolele sunt produse în Italia, aparțin unor mărci de renume, fiind luate de la furnizori cum ar fi: Medusa, TWT Technology, Brenta Group, Paperdi, Romchim.

Pentru restaurante, antreprenorii pot achiziționa detergenți pentru vase profesionali, pentru spălare manuală sau automată.

Detergentul pentru mașina de spălat vase

Detergentul pentru mașina de spălat vase este unul dintre ingredientele cheie într-o mașină de spălat vase funcțională.

Diferite tipuri de detergenți de spălat vase intră în uz atunci când vine vorba de menținerea impecabilă a ustensilelor de bucătărie, a vaselor de gătit și a altor ustensile pentru o perioadă lungă de timp. Sunt produse indispensabile în fiecare casă, restaurant, hotel și oriunde spălarea vaselor este un proces necesar.

Spălarea fizică și îndepărtarea murdăriei de pe suprafețele ustensilelor este o muncă agitată. Detergenții de spălat vase pot ajuta la reducerea acestei sarcini de lucru. Dacă vasele de gătit prezintă pete dure sau particule de mâncare arse, folosirea detergenților cu substanțe chimice puternice de spălat vase ar fi foarte benefică. În magazinul online Dezitec.ro sunt disponibile produse cu capacitate mare de spumare care nu vor irita pielea. 

Anumiți detergenți curăță mai bine decât alții. Este important să faci o alegere bună de produse înainte de a face o achiziție.

Detergenții de spălat vase sunt special formulați pentru a preveni depunerile de calcar, pentru a sparge și înălbi depunerile organice, pentru a reduce tensiunea superficială a apei, pentru a emulsiona depunerile de ulei, lipide și grăsimi din alimente și pentru a proteja împotriva petelor de calcar la uscare. Curățarea eficientă a ustensilelor de gătit și a vaselor pătate nu este posibilă dacă se folosesc soluții de curățare de calitate inferioară. Utilizarea detergenților de calitate premium este singura cale de ieșire. Ca o alegere economică, poți opta pentru detergenți lichizi care asigură performanțe de lungă durată.

detergenti vase import italia

Pe www.dezitec.ro găsești câteva mărci foarte populare de detergenți vase pentru spălare automată sau manuală precum  Interchem și Medusa. Turbo Clean  Expert SRL este un dealer de încredere care oferă produse de calitate ce își merită banii cheltuiți.