Padova Pizza – livrări la domiciliu în Suceava

848
Padova Pizza Suceava
banner mobila la comanda suceava

Livrarea de pizza la domiciliu este o modalitate excelentă de a aduce o masă fierbinte la ușa ta. Cel mai mare avantaj al livrării de pizza este, desigur, comoditatea. Nu trebuie să pierzi timp prețios pentru a te pregăti să ieși când ai putea să aștepți masa în timp ce lucrezi sau faci altceva. Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi la ușă, să iei mâncarea, să achiți și să te bucuri de bucățile apetisante de pizza.

Poți comanda suficientă mâncare pentru toată lumea și nu trebuie să îți faci griji cu privire la costuri. Acest tip de serviciu este inclus în prețul meniului și este popular în întreaga lume.

Livrarea de pizza este ceva care nu se limitează doar la clienții rezidențiali. Poți comanda mâncare la locul de muncă sau în orice alt loc unde dorești să mănânci. Dacă copilul tău are o petrecere la școală, poți comanda pizza pentru a le oferi copiilor o masă foarte populară. De fapt, acest preparat cu specific  italian este una dintre cele mai cunoscute opțiuni alimentare pentru oameni de toate vârstele, inclusiv pentru copii și elevi.

Dacă dorești pizza Suceava, Padova Pizza îți poate livra cea mai bună pizza din oraș oriunde dorești.

Meniul pizzeriei care se poate viziona online pe www.pizza-suceava.ro cuprinde multe feluri cunoscute de pizza precum Bambino, Margherita, Capriciosa, Salami, Diavola, Quatro Stagioni, Prosciutto, Pollo, Amore, Carnivora, Corleone, Carbonara, Rustica, Prosciutto Crudo, Gurmand, Regina, Padova, Padova Specială, Tonno, Quatro Formaggi, Kebab, Pollo E Funghi, Prosciutto E Funghi, etc. În meniu există și variante de pizza de post și de pizza desert.

Oferta cuprinde 2 pizza la preț special, care pot fi mici (500gr), mari (700gr) sau XXL (1000gr). Specialitatea casei este reprezentată de Pizza Padova care conține sos, mozzarella, piept de pui, bacon, cabanos, ardei, ceapă, măsline și ciuperci și de Pizza Padova Specială cu marginile umplute cu mozzarella a cărei ingrediente sunt sos special, mozzarella, bacon, cârnați, ciuperci, măsline și oregano.

Prețul celor două tipuri de pizza Padova este de 29 lei în varianta mică, 41 lei în varianta mare și 55 lei în varianta XXL.

Padova Pizza nu servește doar pizza clienților săi ci și salate, preparate din carne de pui și băuturi. Comenzile se pot efectua telefonic la numerele 0230 511 755, 0754 422 475 sau 0730 120 842. Comenzile se primesc în intervalul 9.00-23.00 de luni până sâmbătă și 11.00-23.00 duminica.

livrari pizza suceava