Iată ce geantă trebuie să poarte sucevencele în funcție de zodie!

894
Iată ce geantă trebuie să poarte sucevencele în funcție de zodie
banner mobila la comanda suceava

Geanta este un accesoriu esențial în garderoba unei femei, fie că este vorba de utilitatea ei, fie de accesorizarea look-ului perfect, pentru a te simți frumoasă și încrezătoare.

Indiferent că sunt firi pragmatice și puternice, precum zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), încrezătoare și sincere, precum cele de foc (Berbec, Leu, Săgetător), ludice și sentimentale, precum semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești) sau intuitive și extrovertite, ca zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), doamnele și domnisoarele sunt speciale și au gusturi extrem de diferite, când vine vorba de alegerile vestimentare, așa că modelul și calitatea genții contează.

Iată cum îți alegi geanta în funcție de zodie!

Fiecare zodie se află sub influența unui element dominant, care îți oferă indicii clare despre personalitatea ta.Cunoscând acest lucru, este important să te orientezi în funcție de semnul tău zodiacal, atunci când faci alegerile pentru garderoba ta. În continuare, vei afla ce geantă ți se potrivește din acest punct de vedere:

  1. Fecioară

Fiind un semn zodiacal de pământ, femeia Fecioară este o fire perfecționistă, intuitivă, cochetă și atrăgătoare. Înainte de a lua o decizie, analizează și cântărește fiecare detaliu, pentru a putea deține controlul situației. Același lucru poate fi observat și în ceea ce privește accesoriile pe care le poartă. Va alege mereu genți clasice și practice, dar care sunt de calitate și ies în evidență. 

  1. Berbec

Femeile Berbec sunt cunoscute ca fiind inițiatoare, când vine vorba de orice fel de activități sau proiecte, dar care se plictisesc destul de repede de ceea ce cunosc deja. Așadar, o nativă a acestui semn zodiacal nu va avea niciodată destule genți, care să țină pasul cu ea. Fie că este vorba de cele aflate în trendul unui sezon sau al altuia, fie că își doresc rucsacuri pentru birou, acestea vor fi mereu în pas cu moda. Dacă simți că îți lipsește un astfel de accesoriu din garderobă, la Trendmall vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te simți bine și pentru a fi în voga, așa cum îți prezic astrele. Trebuie doar să îți faci timp pentru shopping!

2. Pești

Doamnele sau domnisoarele din zodia Pești sunt printre cele mai sensibile. Acestea sunt firi maleabile, care se pot adapta în orice situație, mai ales când este vorba de accesorii, atâta timp cât este în comuniune cu starea lor spirituală. Sunt foarte creative și, de multe ori, preferă să uimească prin inventivitatea lor. Dacă îți dorești ca garderoba ta să fie mereu diferită și să îți pui latura artistică la încercare, stilizează-ți gențile din dressing. Astfel, vei avea mereu una nouă și nimeni nu va știi că este din sezonul trecut. În plus, vei face și economie.

3. Gemeni

Fiind un semn zodiacal de aer, Gemenii sunt o fire extrovertită și sunt comunicative, socializarea fiind punctul lor forte. Foarte active, au nevoie de accesorii practice, dar în pas cu moda, cum ar fi o geantă încăpătoare sau un rucsac șic.

Deși fiecare femeie are o personalitate diferită, o geantă bine aleasă te va ajuta mereu să ai un look conturat și fresh.