„Caravana Tricolorul”, proiect inițiat de TNL a ajuns astăzi la Suceava

banner mobila la comanda suceava

Tineretul Național Liberal Suceava a marcat astăzi 100 de ani de la Marea Unire prin defilarea cu steagul național uriaș atât la Cetatea de Scaun a Sucevei, cât și în centrul orașului pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Tineretul Național Liberal a lansat un proiect simbolic pentru marcarea anului Centenarului, denumit „Caravana Tricolorului”. Prin acest proiect, organizațiile TNL de la nivel național vor purta un drapel național uriaș prin toate județele țării. Proiectul a început pe data de 18 septembrie și se termină pe 1 decembrie, când tricolorul va fi arborat în Alba Iulia.

Evenimentul a fost foarte bine organizat implicându-se organizația de tineret județeană, dar și locală din Suceava, dar și alte organizații locale din județ, precum TNL Rădăuți. La eveniment au participat persoane precum Președintele organizației județene TNL Suceava, Alexandru Salup, Președintele organizației locale TNL Suceava, Vali Huianu, dar și Președintele organizației locale TNL Rădăuți, Cătălin Tibeică.

 

 

agentie SEO & promovare eficienta online