Oktoberfest în Bucovina de pe 20 până pe 23 Septembrie

823
Oktoberfest Gura Humorului
banner mobila la comanda suceava

Oktoberfest în Est, mai exact prima ediţie a acestui festival aclamat la nivel mondial în judeţul Suceava, va avea loc în parcul Ariniş din Gura Humorului în perioada 20 – 23 Septembrie.

Organizatorii festivalului aşteaptă participanţi cu halbe de bere rece, bere germană nefiltrată, dar şi delicatese nemţeşti, precum cârnaţii Scheweinshaxe, Weisswurst, Nuremberg Bratwurst sau cârnaţul XXL cu caşcaval. Pe lângă produsele autentice din Germania, vom regăsi şi produse româneşti 100%, cum sunt coastele la grătar, dar şi cunoscuţii mititei.

În cadrul festivalului vor avea loc concursuri precum „Regele Berii” pentru bărbaţii cărora le place berea adevărată, dar şi „Miss Oktoberfest” pentru cele mai frumoase femei din Bucovina. Mai mult decât atât Joi, pe 20 Septembrie, de la ora 16:00, se va ţine parada Oktoberfest, în care domniţele costumate şi rujate vor saluta spectatorii din trăsure elegante.

Distracţia va fi suplimentată de spectacole oferite de artişti precum Claudia & Die Burzenland Party Band, ce vor fi acompaniaţi de alte trupe, dar şi de fanfară.