World Salt – producător important de tablete din sare utilizate la dedurizarea apei

532
Tablete de sare
banner mobila la comanda suceava

Tabletele de sare sau pastilele de sare folosite la dedurizarea apei sunt realizate dintr-o sare cu o puritate foarte mare, în jur de 99 %, în timpul unui proces foarte modern.

În ultimii ani cererea pentru astfel de produse din sare a crescut considerabil deoarece tot mai multe persoane conștientizează faptul că, calitatea apei utilizate este foarte importantă atât pentru sănătatea lor cât și pentru o mai mare durată de viață a electrocasnicelor din locuință.

Sarea sub formă de pastile are de regulă formă rotundă și suprafața cilindrică convexă, are culoare albă, este sărată și inodoră. Atunci când se dizolvă, tabletele de sare se dizolvă în mod similar, fără a se forma cristale și nu lasă impurități în apă.

În ceea ce privește utilitatea pastilelor de sare, acestea sunt folosite la dedurizarea apei, într-un mod foarte simplu și garantează  o utilizare îndelungată și corespunzătoare a sistemelor de filtrare și tratare a apei.

Ca și materie primă, sarea utilizată la producerea tabletelor de sare este o sare obișnuită, evaporată, care nu are în componența sa iod sau agent de anti-coagulare.

World Salt este un producător de tablete și pastile din sare reclistarizată de o puritate foarte înaltă pentru dedurizarea apei. Tabletele din sare marca World Salt se comercializează la saci de 25 kg.

Compania World Salt deține un depozit în Roman, județul Neamț și utilizează echipamente moderne în procesul de producție pe care îl desfășoară. Produsele oferite clienților sunt de cea mai bună calitate, acestea fiind greu accesibile pieței românești la un preț competitiv.

Clienții interesați de comercializarea produselor realizare de către World Salt pot primi consultanță pentru a alege cele mai optime produse pentru profilul lor de activitate.

În afară de tablete de sare recristalizată, compania mai produce și comercializează următoarele produse:

  • Tablete sau pastile din sare marină pentru dedurizarea apei
  • Tablete sau pastile odorizante folosite pentru pișoar
  • Tablete sau pastile din sare recristalizată de calitate premium pentru mașina de spălat vase
  • Sare recristalizată iodată
  • Sare recristalizată neiodată
  • Sare marină iodată
  • Sare marină neiodată
  • Produse chimice pentru tratarea apei potabile, de piscină sau reziduale cum ar fi: clor lichid, tablete triplex Elton, clor sok, clorură de var, clor granular, oxigen activ, ph minus, ph plus, floculant, antialge.
  • Soluții ecologice pentru deszăpezire: clorură de calciu de 94-97 % sub formă de granule, clorură de calciu 77 % sub formă de fulgi, clorură de magneziu 47 % sub formă de fulgi.
  • Soluții pentru reducerea emisiilor poluante AdBlue.

tablete pastile de sare recristalizata dedurizare apa

agentie SEO & promovare eficienta online