Restaurant & Cofetărie Broli, o locație elegantă și primitoare din Marginea

759
banner mobila la comanda suceava

Restaurant & Cofetărie Broli ne propune un stil diferit: eleganță și modernism în același timp, în locația de la Marginea, unde așteaptă clienții pentru a degusta din delicatesele pregătite, poate a savura o cafea sau de ce nu pentru a-și lua la ceva dulce pentru acasă.

Cofetărie – Patiserie – Braserie Marginea

Va invităm să pășiți într-un tărâm de poveste unde gustul rafinat al prăjiturilor tradiționale va va întorce în timp reînviind bucuria copilăriei și aducându-va zâmbetul pe buze.

Și pentru că avem convingerea că uneori fericirea vine savurând un deșert fin și de calitate, la Broli veți întâlni atât rețete tradiționale, cât și preparate adaptate noilor tendințe, cu decoruri spectaculoase, misiunea noastră fiind aceea de a desăvârși procesul de creație al unui deșert savuros, folosind doar ingrediente naturale.

Dovedind că pasiunea primează în ceea ce fac, patiserii noștri experimentați din județ își dau concursul pentru obținerea unei game complexe de produse de patiserie.

Produse proaspete ce contribuie la consolidarea brand-ului „Broli” va așteaptă și acum să va reamintiți de copilărie.

Restaurant – Cafenea Marginea

De asemenea, v-am pregătit o experiență culinară deosebită. “Bucate din vremuri bune” va așteaptă la Restaurantul Broli.

Restaurant Broli va învăluie cu liniște și căldură, din clipă în care ne pășiți pragul.

Aici, cea mai mare bucurie a noastră este să va avem că oaspeți și să va facem pe plac. Ne-am propus că oaspeții care ne calcă pragul să aibă parte de o experiență autentică, specifică locului, și să rămână cu o amintire deosebită!

În meniu regăsim preparate din carne la grătar sau la cuptor după fiecare poftă, preparate din pește (somon, biban sau fructe de mare), pizza pentru a satisface orice gust, burgeri cu pui crispy sau vită și porc, salate însoțitoare și hrănitoare, bucate dulci preparate cu drag.

Prăjituri pentru Evenimente de la Broli

Oamenii au nevoie de ceva dulce în viață lor.

Știm foarte bine acest lucru. Astfel, bucuriile dulci ale vieții sunt pasiunea noastră, savoarea este îndeletnicirea noastră de baza, iar calitatea este principiul care ne ghidează zilnic activitatea.

Ne pregătim specialitățile proaspete pentru dumneavoastră după o tradiție artizanală clasică, cu multă atenție și dragoste pentru detaliu. Va invităm să ne vizitați și să va convingeți. În gama noastră variată de produse veți găsi cu siguranță câte ceva pentru toate gusturile.

Mai multe informații și meniul complet îl găsiți pe www.broli.ro.