Decorarea băii: 6 ponturi pentru un spațiu pe placul tău

Decorarea băii: 6 ponturi pentru un spațiu pe placul tău
banner mobila la comanda suceava

Investițiile pe care le faci în amenajarea băii tale au implicații în confortul pe care îl resimți utilizând acest spațiu. De aceea este necesar să faci alegerile potrivite, combinând ideile astfel încât să te bucuri un ambient plăcut și de o amenajare de calitate. Dacă și tu vrei o baie ca în reviste, îți prezentăm câteva ponturi de amenajare, care să schimbe în totalitate aspectul acesteia. 

O baie confortabilă înseamnă personalizare

Baia ta devine un spațiu perfect atunci când aduci în aceasta elemente de decorare care te definesc. Pentru a-ți pune amprenta asupra amenajării, poți alege covorașele de baie de la neakaisa.ro, sau baterii de cadă și decorațiuni de baie cu care să rezonezi cât mai bine.

Alege produse care să te stimuleze din punct de vedere vizual și care să îți aducă bucuria utilizării acestui spațiu, în fiecare zi. Alege de asemenea aceste produse în concordanță cu cerințele spațiului, la nivel dimensional, dar și cu stilul ales pentru amenajare.

Alege o culoare care să îți fie pe plac

În general băile sunt amenajate în nuanțe neutre, cum ar fi albul sau bejul. Totuși, dacă vrei să creezi un aspect unic, atunci poți lua în calcul orice culoare. Optează pentru culorile preferate sau pentru combinații ale acestora, mai ales că materialele moderne de amenajare îți permit acest lucru.

Cromatica trebuie să se răsfrângă și la nivelul materialelor pe care le folosești pentru amenajarea pereților sau a pardoselilor, nu doar pentru zona tavanelor. Astfel, în cazul în care iei în calcul placarea pereților băii tale folosind piatră naturală, atunci este necesar ca aceasta să respecte nuanțele alese pentru amenajare sau să se combine foarte bine cu acestea din punct de vedere cromatic.

Alege o pardoseală modernă

Unele tipuri de pardoseli nu își pierd valoarea în timp ci din contră, ”împrumută” din valoarea lor spațiilor. Spre exemplu, amenajarea pardoselilor folosind rășină epoxidică sau piatră naturală nu va face altceva decât să sporească aspectul băii, să îți ofere suprafețe durabile și să te ajute să te bucuri mereu de suprafețe moderne. 

Pardoselile din granit sunt unele dintre cele mai estetice tipuri de pardoseli, dar și cele mai cunoscute pentru durabilitate, alături de pardoselile epoxidice, cu ajutorul cărora poți chiar să creezi modele 3D.

Optează pentru obiecte sanitare potrivite stilului tău

Utilarea băilor s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, iar obiectele sanitare moderne au luat locul elementelor ceramice vechi și anoste. Poți alege lavoare elegante, pisoare și bideuri moderne, dar și piedestale sau semipiedestale pentru lavoare, care să completeze astfel o amenajare completă și personalizată a băii tale, în funcție de preferințele tale.

Alege sistemele potrivite pentru baie

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna o baie elegantă, cu o cadă victoriană și un iluminat elegant, în prezent te poți bucura în totalitate de o astfel de amenajare. Ia-ți timp și alege produsele potrivite pentru tine, indiferent dacă vorbim despre căzi de baie, despre vasul pentru toaletă sau despre cabina de duș.

Alege organizatoarele de baie potrivite

În ton cu stilul de amenajare va fi nevoie să alegi și elementele utile de organizare. Optează pentru suporturi ceramice pentru baie, în locul celor din plastic, alege organizatoare textile pentru prosoape și ia în calcul folosirea dispenserelor pentru săpun și hârtie igienică, pentru a spori frumusețea băii, dar și nivelul de confort al acesteia.

O baie pe care o amenajezi după bunul plac va fi o baie pe care o vei utiliza întotdeauna cu plăcere. Din acest motiv alege să investești întotdeauna în produse de calitate, special create să deservească nevoile tale și să îți ofere un plus de frumusețe într-un cadru atât de intim, așa cum este zona băii.

agentie SEO & promovare eficienta online