Mărgele de o frumusețe aparte în magazinul online Pincost.ro

Margele Preciosa
banner mobila la comanda suceava

Utilizarea mărgelelor de sticlă datează din cele mai vechi timpuri. Astăzi cele mai populare mărgele de sticlă sunt fabricate în regiunea Boemia din Cehia. Mărgelele din Boemia sunt presate și modelate și vin într-o mare varietate de culori, dimensiuni și forme.

Timp de patru secole și jumătate, de când artizanii cehi au readus secretele producției de sticlă din insula venețiană Murano, văile înguste și sufocate de copaci din nordul Boemiei produc o gamă amețitoare de mărgele de sticlă în toate culorile, dimensiunile și formele decorative.

Compania Preciosa este producătorul numărul 1 din Cehia care confecționează mărgele folosind un amestec de procese tradiționale și tehnici industriale moderne și cel mai fin cristal ca și material de bază.

Produsele care stau la baza prosperității actuale a celor de la Preciosa sunt mai greu de produs decât mărgelele obișnuite de sticlă, în care sticla topită este presată într-o matriță, dar permit artizanilor o gamă mai largă de modele și culori.

Tijele de sticlă sunt topite într-un cuptor, apoi, în timp ce sunt încă flexibile, sunt trase printr-o mașină care le modelează într-un tub asemănător paielor.

Rezultatul final arată precum un pai de cocktail, dar deși există 20 de dimensiuni, fiecare are propria dimensiune a mărgelei. 20 de culori de bază pot fi amestecate într-o selecție aproape nesfârșită de tonuri și nuanțe, unele opace, altele transparente.

Găurile din tije pot fi rotunde, triunghiulare, în formă de stea, pot avea chiar și o altă culoare care accentuează mărgica.

Preciosa este o marcă cehă foarte căutată de bijutieri și colecționari. Produsele Preciosa sunt comercializate în 70 de țări, iar datorită distribuitorilor autorizați ele sunt folosite în diverse domenii: la confecționarea a numeroase bijuterii precum cercei, coliere, brățări, pandantive, inele, la confecționarea a diverse ornamente, broderii decorative pentru costumele naționale sau alte accesorii tradiționale și pentru împodobirea icoanelor, picturilor religioase și a veșmintelor bisericești.

Un distribuitor autorizat important din țară de mărgele Preciosa este compania Pincost. Prin intermediul magazinului online Pincost.ro și prin alte mijloace, firma comercializează o gamă variată de mărgele din cristal, de cea mai bună calitate, la prețuri excepționale.

De pe rafturile magazinului se pot alege mărgele naturale transparente, mărgele transparente căptușite cu argint, mărgele căptușite cu culoare, mărgele lucioase, mărgele naturale mate, mărgele sub formă de tuburi, în mai multe dimensiuni.

Pe lângă acestea, distribuitorul mai oferă și alte produse cum ar fi: mărgele ABC, icoane argintate 925, goblene de cusut cu mărgele, icoane de lux, candele, metanii, brelocuri, coliere, rozarii, tămâie, cărbune, fitile, mir, icoane din lemn, din plastic, diptice sau triptice, ii printate, modele și stikere de lipit pe pânză.

Accesează magazinul online www.pincost.ro pentru a vizualiza întreaga gamă de produse disponibile.

agentie SEO & promovare eficienta online