Ce-i dăruiești mamei tale de sărbători? 4 cadouri cu o semnificație aparte

689
Ce-i dăruiești mamei tale de sărbători? 4 cadouri
banner mobila la comanda suceava

Indiferent de vârsta la care ne aflăm, mama este una dintre cele mai importante persoane pe care le avem alături. Deși merită aprecierea și recunoștința noastră în orice moment, sărbătorile de iarnă sunt o ocazie specială în care ne putem exprima sentimentele frumoase pe care le purtăm mamelor. 

Crăciunul se apropie cu pași repezi, așadar este timpul să te gândești la idei de daruri inspirate pentru ea – noi credem că, de departe, cele mai potrivite cadouri pentru mama sunt cele care au o semnificație, printre care și:

  • Brățările personalizate 

Obiectele personalizate sunt în mare vogă în luna cadourilor. Dintre ele, foarte apreciate sunt bijuteriile, care pot fi customizate în funcție de preferințele clienților. Un cadou cât se poate de elegant, ce va rezista în ciuda trecerii timpului sunt brățările din argint Pandora, bijuterii care se pretează pentru orice femeie, indiferent de vârstă sau de stil. Acestea pot fi accesorizate cu diverse charm-uri, transformându-se astfel într-o podoabă cu adevărat specială și unică. Dacă vrei să îți surprinzi mama, oferă-i în dar o astfel de brățară și, ca bonus, alege pentru ea un talisman cu motive de Crăciun!

  • Tablourile 

Obiectele de decor sunt și vor fi în continuare un dar special, ce poate fi oferit în numeroase ocazii. Dacă destinatarul cadoului este mama ta, recomandarea noastră e să optezi pentru un tablou canvas personalizat cu o fotografie ce surprinde un moment inedit în familie. De altfel, poți lua în calcul și tablourile lucrate cu sclipici, accesorii ornamentele care vor conferi casei acel iz glam de care are nevoie în perioada Crăciunului, dar nu numai!

  • Cadourile handmade

Îți amintești când îți copleșeai mama cu cadouri handmade, atunci când erai copil? Ei bine, darurile lucrate manual rămân în continuare o alegere foarte bună mai ales când ele sunt oferite de către copii părinților lor. De Crăciun, o idee inspirată este să creezi chiar tu diverse obiecte în ton cu sărbătorile de iarnă, pe care să le dăruiești mai apoi celor dragi. Recondiționează vechile globuri, personalizându-le cu mesaje și imagini, creează ornamente pentru brad din hârtie sau împletește coronițe de brad și rememorează alături de mama cele mai frumoase amintiri de sărbători din copilărie!

  • O ședință foto de Crăciun 

În materie de cadouri simbolice, care au o semnificație anume, cu siguranță putem aminti fotografiile. Prin urmare, dacă nu știi ce să-i oferi mamei cu ocazia Crăciunului, noi credem că o ședință foto o va încânta! Programează încă de pe acum shooting-ul în cadrul unui studio profesional și invită și alți membrii ai familiei să participe la acest moment deosebit. Un cadou care, deși poate fi mai costisitor, îi va umple sufletul de bucurie chiar și peste ani celei mai importante ființe din viața ta!

Ai trimis deja lista de cadouri pentru Moș? Nu uita nici de darurile pentru cei dragi, inclusiv de cadoul pentru mama!