Hotel Bohemia – locația perfectă de cazare pentru o călătorie în Bacău

625
Hotel Bohemia Bacau
banner mobila la comanda suceava

Hotel Bohemia din Bacău poate reprezenta locul perfect de cazare dacă ajungi în acest oraș de nevoie sau faci o vizită de plăcere. Poate că ai o zi grea, iar următoarea va fi la fel. Din această cauză ai nevoie de un loc în care să te cazezi, liniștit, elegant, confortabil și care să îți pună la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru o ședere de o noapte sau mai multe. Poți face check-in la Hotel Bohemia oricând!

Hotel Bohemia se va ocupa de somnul tău lin în toată perioada de cazare. Pentru cei de la Hotel Bohemia este foarte important ca tu să te odihnești cât mai bine, să ai parte de liniștea pe care ți-o dorești, de căldura și de întunericul cu care ești obișnuit în casa ta. Hotel Bohemia reprezintă casa ta departe de casă.

Chiar de cum ai intrat în hotel, vei fi întâmpinat cu căldură de Ana, Claudiu sau de Bogdan. Întreaga echipă încearcă mereu să ofere senzații  de o fină subtilitate, indiferent că este vorba de curățenie, miros plăcut, căldură și tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de șederea ta aici.

Hotel Bohemia este amplasat în apropierea gării, aproape de oraș dar departe de zgomotul și  de agitația sa. Această unitate de cazare reprezintă un loc boem cu o arhitectură deosebită, cochet, liniștit și magic, cu o capacitate de cazare de 25 de camere în 3 variante cromatice. În plus, hotelul beneficiază de o sală de conferințe perfectă pentru un număr de 25 de persoane și de un mic restaurant decorat cu mult bun gust în care se poate un mic dejun bogat sub formă de bufet suedez sau  unde se poate servi o  cafea sau un ceai la început de zi.

Camerele hotelului sunt definite de eleganță și de confort, sunt foarte spațioase și sunt mobilate modern cu mobilier din lemn masiv.

Până în prezent, Hotel Bohemia se bucură de recenziile pozitive lăsate de clienți pe diverse site-uri de cazare precum Booking.com sau Tripadvisor.com, primind calificative foarte bune. De exemplu, pe Booking.com  scorul celor 533 de comentarii lăsate de vizitatori este de 8.9, un scor excelent pentru un hotel de 3 stele. Factorii curățenie, confort, facilități, personal, raport calitate-preț, Wi-fi gratuit sunt foarte bine cotați.

Un exemplu de review lăsat de un client este acesta: “ locație nouă, curată, un loc pedant în care să te odihnești și să te simți bine. un loc care oferă cazare de calitate, lucru de care avea nevoie Orașul Bacău. Raportul calitate preț foarte bun, m-am cazat de mai multe ori și de fiecare dată revin cu plăcere. Camera a fost confortabilă cu toate dotările necesare, curat, personal amabil și flexibil, mic dejun excelent, parcare păzită în curtea hotelului. Hotelul este echipat cu ventiloconvectoare care iarna furnizează căldura iar vara rece.”

După cum se poate vedea, Hotel Bohemia reprezintă un loc excelent de cazare, iar pentru mai multe informații despre el, prețuri și date de contact găsești pe site-ul www.hotelbohemia.ro.