Dabo Döner a deschis prima locație din Suceava

863
banner mobila la comanda suceava

Sistemul de francize Dabo Döner deţinut de sibianul Dan Paştiu a deschis prima locație din Suceava, ieri 18 decembrie 2019, după alte zeci de restaurante deschise în mai multe oraşe din ţară, în ultimii 6 ani.

Döner-ul este un preparat sănătos pe piaţa suceveană, adus tocmai de la Nuremberg şi realizat după o reţetă urmată cu stricteţe, care nu admite nicio abatere. Carnea de calitate este unul din ingredientele care dau gustul Dabo Döner și mixul de condimente nemțești. Produsele nu conțin conservanți sau aditivi iar totul este preparat pe loc, în fața clienților și poate, din cauza aceasta, uneori timpul de așteptare este mai lung.

De la Dabo Döner poţi să cumperi sandwich-uri, Döner kebab, piept de pui crispy, salată de crudități cu piept de pui sau şuncă şi caşcaval, cartofi prăjiți, kebab de vită, durum de pui, pide cu brânză și legume, etc, făcute cu grijă şi pricepere de bucătari iscusiţi.

Punctăm faptul că Dabo Döner a fost de 3 ori premiat în Germania drept “cel mai bun döner”, pe o piaţă aglomerată de mâncăruri cu influenţe orientale.

Dabo Döner Suceava este localizat pe strada Oituz, la Nordic, lângă patiseria Bujor.

Vino și tu să încerci faimosul döner, apreciat și distins prin calitate și gust.