Global Sport prezintă gama decorativă PREMIUM de gazon artificial

602
banner mobila la comanda suceava

Global Sport, brand recunoscut la nivel național pentru amenajarea a peste 600 terenuri sportive cu gazon sintetic, prezintă GazonDecor.ro și gama decorativă PREMIUM de gazon artificial.

Gazonul artificial reprezintă alegerea ideală, dacă îți dorești să ai parte de un ambient cât mai frumos amenajat. Iarba sintetică își păstrează mereu nuanța de verde intens și nu necesită o întreținere periodică.

Dorința fiecarei persoane ce alege să locuiască la casa este aceea de a avea o terasă decorată cu stil cu un covor gazon artificial, în care să nu aibă foarte multă muncă de întreținere și unde să savureze o cană de cafea în fiecare dimineață de vară.

GAZONDECOR.RO BY GLOBAL SPORT

Profitând de nenumăratele avantaje oferite de gazonul decorativ artificial, Global Sport, prin intermediul website-ului GazonDecor.ro, pune la dispoziție clienților un produs PREMIUM ce poate fi achziționat în 3 dimensiuni ale firului de iarbă:

  • Gazon Artificial Decorativ cu înălțimea firului de iarbă 25 mm;
  • Gazon Artificial Decorativ cu înălțimea firului de iarbă 30 mm;
  • Gazon Artificial Decorativ cu înălțimea firului de iarbă 50 mm.

Gazonul decorativ artificial reprezintă o alegere ideală în amenajarea exterioară a unei locuințe, întrucât prezintă o serie de beneficii care nu trebuie trecute cu vederea:

ÎNTREȚINERE MINIMĂ ȘI UȘOARĂ

Iarba naturală trebuie să fie udată în fiecare zi, pentru a-și păstra frumusețea și a nu se usca. Întreaga operațiune se poate dovedi a fi destul de costisitoare, deoarece sistemele de irigație sunt o adevarată investiție.

Dupa cum bine știi deja, gazonul natural necesită să fie tuns periodic, pentru a se menține uniform. Poți uita de această activitate solicitantă, daca optezi pentru gazonul artificial. Astfel, vei avea parte de o terasă îngrijită, prin simpla aspirare a întregii suprafețe sau prin spălarea periodică cu furtunul, în vederea eliminarii depunerilor de praf.

Comparativ cu gazonul natural, cel artificial arată impecabil indiferent de condițiile meteorologice la care este supus.

DURATĂ ÎNDELUNGATĂ DE VIAȚĂ

Special conceput pentru a rezista acțiunii factorilor de mediu, gazonul artificial își va păstra textura și nuanța o perioadă îndelungată de timp. Radiațiile UV, temperaturile ridicate sau umiditatea nu vor afecta suprafața gazonului, ceea ce reprezintă un real avantaj.

Dacă iarba naturală poate fi afectată de variațiile de temperatură sau secetă, acest aspect nu este aplicabil gazonului sintetic. GazonDecor.ro prezintă o gamă variată de produse premium, clasificate în funcție de dimensiunea firului de iarbă.

DESIGN INOVATOR

Amenajarea unei terase nu este deloc o activitate simplă, iar daca nu ai experiență în grădinarit, atunci ar trebui să optezi pentru gazon curte sintetic.

Din punct de vedere estetic, gazonul se aseamană foarte mult cu cel natural, deci practic nu există nici o diferență în acest sens. Poți opta pentru modele cu fir scurt sau lung, în funcție de preferințele pe care le ai, iar terasa va arăta impecabil în orice moment al zilei.

VARIANTA ECOLOGICĂ

Gazonul natural trebuie udat în fiecare seară, pentru a-și păstra prospețimea și aspectul uniform. Se consumă cantități însemnate de apa, atunci cand vine vorba de întreținerea corespunzătoare a ierbii.

Pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul înconjurător, aplicarea gazonului artificial reprezintă cea mai bună variantă. Seceta este marcantă la nivelul întregii planete, deci rezervele de apă trebuie să fie consumate cu atenție.

FĂRĂ INSECTE DĂUNĂTOARE

Iarba este un mediu prielnic de dezvoltare a diferitelor tipuri de insecte, cum ar fi căpușele. Pe gazonul natural pot să apară astfel de dăunatori, ce îți pun viața în pericol. Căpușele pot afecta atât animalele, cât și oamenii, cauzând deseori apariția unor afecțiuni grave.

Optează și tu pentru alegerea unui gazon sintetic decorativ PREMIUM de pe GazonDecor.ro. Beneficiază de consultanță de specialitate GRATUITĂ, apelând la 0722 122 333. Astfel, vei lua cea mai bună decizie pentru decorarea terasei tale.

agentie SEO & promovare eficienta online