De ce să alegi piatră decorativă StarStone pentru un gard

726
De ce să alegi piatră decorativă StarStone pentru un gard
banner mobila la comanda suceava

Consumatorilor li se oferă două opțiuni posibile: material natural sau artificial. Este imposibil să spunem fără echivoc care dintre ele este mai bună și care este mai rea. Fiecare își formează propria opinie pe baza caracteristicilor pozitive și negative ale produsului.

Ce este atractiv la piatra decorativă Star Stone pentru un gard?

Star Stone oferă:

  • Piatră decorativă vibrocomprimată
  • Rezistență de 3 ori mai mare decât a betonului turnat
  • Prețuri direct de la producător
  • Livrare rapidă prin rețeaua proprie în toată România
  • Garanția calității 100%

Pentru un gard, piatra decorativă are avantajele sale, și anume:

  1. Ușurința de instalare
  2. Preț accesibil;
  3. Rezistența la precipitațiile atmosferice;
  4. Eliminarea procesului de stabilire a fundației în timpul instalării;
  5. Costuri minime de exploatare, care se reduc la spălarea murdăriei.

Forma regulată a elementelor artificiale facilitează instalarea acestora. Aceasta face posibilă obținerea unei suprafețe perfect plane a gardului. În plus, tehnologia modernă face posibilă crearea de piatră artificială pentru decorarea gardurilor, care nu diferă în aspect de materialele naturale.

Piatră decorativă traverstone pentru construcția gardului

Pe lângă faptul că sunt foarte durabile, acestea sunt și ieftine. Mortarul de ciment este baza de fabricație.

Piatra decorativă traverstone cu textură travertin vein-cut oferă un finisaj deosebit cu muchii drepte care reușește sa îmbine cu succes teme contemporane și moderne pentru a obține rezultate de excepție, inclusiv pentru gardul tău.

Acum este dezvoltată o metodă specială de producție a pietrei decorative. Realizate din beton prin metoda vibrocomprimării, au o formă dreptunghiulară goală. În exterior, piatra repetă textura unui material natural. Poate fi la fel de netedă ca granitul sau la fel de aspră ca gresia. Datorită formei sale dreptunghiulare, blocurile pot fi stivuite cu ușurință într-un aranjament „eșalonat”, la fel ca o zidărie convențională.

Posibilități mari de decorare a gardurilor oferă astfel de pietre de fațadă, cum ar fi gresie porțelanată, aglomerat, etc. Acestea sunt utilizate pe o bază de cărămidă sau de beton. La exterior, ele imită materialele naturale: gresie, granit, dolomită etc.

Astfel, piatra decorativă folosită pentru gard poate avea un aspect uniform, dur sau cioplit. Ceea ce va fi, depinde doar de proprietar. Principalul lucru este că stilul gardului ar trebui să fie în armonie cu peisajul și arhitectura.

agentie SEO & promovare eficienta online