Cele mai bune telefoane de gaming în 2020

532
cele mai bune telefoane de gaming in 2020
banner mobila la comanda suceava

Mediul mobil a devenit tot mai vibrant în lumea gaming-ului în ultima perioada. Cu servicii precum Apple Arcade, este asigurat că gamerii de mobil vor avea tot timpul ceva să joace. Dar, uneori poate fi dificil să alegi un astfel de dispozitiv, motiv pentru care am făcut o lista cu cele mai bune telefoane de gaming în 2020.

Poți să te joci pe mobil?

Chiar dacă telefoanele mobile sunt mult mai mici și limitate decât un calculator desktop, acestea tot au potențialul de a oferi o experiență de gaming destul de plăcută. Datorită evoluției constantă a acestora, telefoanele mobile devin dispozitive de gaming din ce în ce mai bune.

Cele mai populare categorii de jocuri pe mobil le reprezintă cele cazino și puzzle. Jocurile de cazino pot fi foarte practice pe mobil deoarece oferă posibilitatea utilizatorului de a se juca în medii mai dinamice, cum ar fi în cadrul transportului în comun. Prin simpla accesare a unui cazino online aveți posibilitatea de a încerca nenumărate jocuri gratis care pot fi cu siguranță destul de distractive.

Popularitatea jocurilor de cazino a devenit tot mai mare deoarece utilizatorii de mobil deseori doresc o experiență relaxantă, fără a fi nevoiți să dovedească aptitudini foarte avansate de gaming. Dar, hardware-ul foarte evoluat din ultima perioada a dus și la creșterea în popularitate a jocurilor mai pline cu acțiune.

În 2020, se pot juca jocuri pe mobil fără îndoială. Dar, utilizarea unui telefon cu un ecran cât mai mare și luminos este recomandată. Memoria de stocare este și ea importantă, 64GB ar trebui să fie minimul. Următoarele telefoane îndeplinesc toate aceste cerințe.

Razer Phone 2

Razer știe cu siguranță cum să construiască dispozitive de gaming profesioniste. Laptop-urile lor sunt considerate cele mai bune pentru gaming dar nici telefoanele nu lasă de dorit. Razer Phone 2 are un ecran de 5.7-inch cu 120Hz rată de refresh și 513 pixeli pe inch. Acest ecran vibrant plus procesorul Snapdragon 845 și cei 8GB de RAM garantează o experiență de gaming pe mobil inedită.

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro este un telefon cu adevărat dedicat gaming-ului fiind realizat în colaborare cu competitorii eSports. Telefonul are un “Fnatic Mode” care asigura că toate resursele telefonului sunt dedicate experienței de gaming, atunci când este activat. OnePlus are și el un ecran HD+ foarte bun cu 90Hz rată de refresh. Procesorul Qualcomm Snapdragon 855 și cei 12GB RAM împreună cu bateria de 4000mAh cu siguranță pot duce cele mai intensive jocuri de la ora actuală.

Samsung Galaxy S10

Chiar dacă telefonul nu a fost intenționat numai pentru gaming, acesta poate fi un dispozitiv ideal pentru jocuri datorită specificațiilor de top. Are un Snapdragon 855 de ultima generatie și 12GB RAM. Versiunea cea mai dotată vine cu 1TB de memorie, asigurând că utilizatorii pot descărca cât de multe aplicații doresc. S10 are și un ecran super AMOLED de 6.4 inch și baterie de 4100 mAh.

Concluzie

Lumea telefoanelor mobile dedicate gamingului devine tot mai vastă datorită evoluției rapide a componentelor. Ultimul procesor Snapdragon 865 de la Qualcomm urmează să fie lansat pe piață curând, deschizând larg porțile multor noi oportunități.

agentie SEO & promovare eficienta online