Bicicleta eliptica – beneficii multiple la un pret mic

617
bicicleta-eliptica-insportline-forsan
banner mobila la comanda suceava

O bicicleta fitness este un aparat ce nu lucreaza doar musculatura, si si antreneaza in egala masura inima, plamanii, oferind si o crestere a tonusului vascular. In plus este una dintre cele mai simple modalitati de a face sport acasa si prin care iti poti imbunatati considerabil capacitatea de efort.

Alegerea unei biciclete eliptice nu este un proces foarte greu daca vei tine cont de diversi factori, unul dintre acestia fiind rezistenta. Rezistenta este unul, daca nu princpalul criteriu in alegerea unei biciclete.

Sistemul de reglare

Bicicletele eliptice sunt echipate in general cu un sistem de reglare magnetica care permite franarea fara frecare, asadar in modul silentios. Dificultatea de pedalare se regleaza direct cu ajutorul consolei cu care este prevazuta bicicleta. Datorita acestui sistem, puteti opta pentru un grad mai ridicat de dificultate la pedalare si puteti accesa si diverse programe sportive, nivelul de dificultate fiind raportat la efortul depus. Puteti alege programul in functie de obiectivul dumneavoastra: fie ca este vorba  de mscare pentru a va mentine in forma, pentru arderea caloriilor sau ca urmare a recomandarii facute de doctor.

Celalalt sistem de reglare, sistemul mecanic, este foarte usor de utilizat: prin intoarcerea moletei, utilizatorul va actiona un cablu care apropie un magnet al rotii de inertie, contribuind astfel la o rezistenta mai mare, creand o crestere a gradului de dificultate in timpul pedalarii.

Bicicleta eliptica pret

Este bine sa stiti ca un astfel de aparat de fitness poate fi destul de scump, insa totodata si foarte ieftin. Pretul difera de la un model la altul, de aceea, in momentul in care va decideti sa achizitionati o bicicleta, ganditi-va intai la scopul pentru cre veti face achizitia. Daca veti cumpara o bicicleta eliptica pentru o perioada limitata, cel mai intelept ar fi sa optati pentru o bicicleta medicinala, care costa mai putin avand o constructie minimalista. Daca urmeaza sa o folositi zilnic, atunci cu siguranta veti necesita un model mai performant care va costa evident mai mult.

Cat despre garantie, aceasta este obligatorie in cazul in care apar defectiuni in timp. Trebuie sa fie pe o perioada de minim de 2 ani, si daca la achizitie exista optiunea de extindere, ar fi de prefrabil sa profitati de ea.

Efortul depus cu bicicleta eliptica

Evaluarea efortului ofera un control real asupra ritmului cardiac, mai ales in cazul celor care sunt lipsiti de conditie fizica, in cazul celor in varsta si chiar pentru cei care urmaresc rezultate de performanta. Evaluarea poate fi facuta in timpul efortului, cu aplicatii care pot monitoriza continuu ritmul cardiac.

O crestere a intensitatii efortului este direct legata de cresterea frecventei cardiace care este un indicator bun si pentru aplificarea altor procese metabolice. In timpul efortului cu biciclete fitness inSPORTline, perceptia activitatii fizice este o combinatie de mesaje senzorial ce vin din muschi, articulatii si se combina cu ritmul respirator si a ritmul cardiac.

In momentul in care nu va veti mai simti confortabil, pragul de efort a fost depasit. A continua este util, dar nu peste limita tolerata, astfel incat sa va puteti lauda cu o inima puternica si un organism care sa faca fata efortului fizic.

agentie SEO & promovare eficienta online