Cele mai riscante pariuri pe fotbal

119
Cele mai riscante pariuri pe fotbal
banner mobila la comanda suceava

Fotbalul este sportul care unește oamenii în fața televizorului atunci când au loc evenimente importante și în același timp este o binecuvântare pentru pariori, deoarece îi așteaptă cu o mulțime de pariuri. Există meciuri unde casele de pariuri oferă și 500 de opțiuni, însă nu toate sunt și cele mai indicate pentru că sunt riscante. La aceste tipuri de pariuri riscante pe fotbal ne referim în articolul acesta.

Pariurile sportive sunt printre activitățile recreative întâlnite cel mai des în rândul bărbaților, deși mai nou și femeile au început să prefere această activitate. Fotbalul ne promite cele mai interesante dueluri, acesta este și unul dintre motivele pentru care există nenumărate piețe disponibile. Printre preferințe se numără și pariuri sportive live, unde operatorii permit pasionaților de sport să plaseze pariuri în timpul desfășurării evenimentului. Indiferent că sunt live sau pre-live, există o categorie de pariuri pe fotbal de evitat din cauza gradului ridicat de risc. Iată care sunt cele mai riscante pariuri pe fotbal și de ce este bine să le eviți:

Cartonașe și cornere

Aflate printre cele mai comune pariuri pe care casele de pariuri le oferă pentru cele mai multe dintre meciurile de fotbal, cartonașele și cornerele sunt mai mult o loterie. Se spune că poți câștiga bani ca urmare a cunoștințelor dobândite și a informațiile acumulate referitoare la partida selectată, însă nu și când plasezi pariuri din categoria celor mai riscante.

Oricâte cunoștințe și informații deții referitoare la una dintre partidele selectate pentru a le plasa pe biletul tău de pariuri, este dificil să poți anticipa numărul loviturilor de la colțul terenului sau cel al cartonașelor galbene. Totul ține de mai multe aspecte, iar în ceea ce privește cartonașele, lucrurile pot fi influențate de mai mulți factori pe care nu-i poți anticipa.

Primul marcator

Englezul Harry Kane marchează cele mai multe dintre golurile echipei Bayern Munchen, însă lucrul acesta nu garantează că va înscrie meci de meci, cu atât mai mult dacă pariem pe el ca fiind primul marcator al meciului.

Acest tip de pariu este potrivit doar pentru acei jucători care pariază de distracție și țintesc câștiguri foarte mari cu miză minimă, însă riscul este pe măsură. Cu alte cuvinte, nu este așa mare diferență între a alege un pariu pe primul marcator al unui meci de fotbal și în a paria pe loto 6 din  49.

Scor corect

Unul dintre primele pariuri apărute în ofertele caselor de pariuri sportive pe fotbal, scor corect este totodată și unul dintre cele mai riscante. Au apărut și opțiuni care sunt alternative perfecte, însă în continuare există adepți care preferă pariurile pe scor corect datorită cotelor mari care sunt oferite. Pe măsură ce cotele sunt mari, riscul crește și el.

Istoria pariului scor corect este strâns legată de primul meci de fotbal din istorie, un Anglia – Scoția care s-a încheiat 0-0. Oamenii puteau paria atunci pe câștigătoarea meciului, iar rezultatul de egalitate i-a uimit pe cei mai mulți pentru că era implicată țara care a inventat fotbalul și pariurile sportive.

Pauză/final

În meciurile de fotbal, pauză/final este un pronostic destul de popular, însă nu și cel mai sigur dintre cele existente. Sunt mai multe opțiuni posibile, iar lucrul acesta face și mai greu de anticipat pronosticul corect pentru meciul de fotbal ales. Mai exact sunt nouă opțiuni disponibile:

  • 1 pauză – 1 final – gazdele conduc la pauză și câștigă meciul.
  • 1 pauză – X final – gazdele conduc la pauză și meciul se încheie la egalitate.
  • 1 pauză – 2 pauză – gazdele conduc la pauză și meciul este câștigat de echipa oaspete.
  • X pauză – 1 final – egalitate la pauză și meciul este câștigat de echipa gazdă.
  • X pauză – X final – egalitate la pauză și la final.
  • X pauză – 2 final – egalitate la pauză și câștigă oaspeții.
  • 2 pauză – 1 final – oaspeții conduc la pauză și la final câștigă echipa gazdă.
  • 2 pauză – X final – oaspeții conduc la pauză și la final va fi egalitate.
  • 2 pauză – 2 final – oaspeții conduc la pauză și câștigă meciul.

Astfel de pariuri nu sunt chiar pentru oricine, cunoscători. Așa cum am mai spus și anterior, este bine să te informezi, însă în cazul de față oricât de bine documentat ești rămâne unul dintre cele mai riscante pariuri.

În zilele noastre, casele de pariuri vin cu nenumărate opțiuni de pariuri pentru aproape fiecare meci în parte, însă unele dintre piețe sunt foarte riscante pentru a paria, iar despre patru dintre ele am scris și aici.

agentie SEO & promovare eficienta online