7 idei de cadouri de Crăciun pentru nași

7 idei de cadouri de Crăciun pentru nași
banner mobila la comanda suceava

Tradiția spune că finii trebuie să ducă un cadou nașilor de Crăciun. Chiar dacă ești adeptul obiceiurilor tradiționale sau nu, trebuie să te le arăți celor dragi că ții la ei. Un cadou este un semn de atenție și generozitate, pe care nașii sigur îl vor aprecia. În fond, probabil că și ei se gândesc în acest moment ce cadou să-ți cumpere. Nașii sunt părinții tăi spirituali, de aceea trebuie să te gândești la cadouri care să conteze pentru ei. Acestea pot fi simboluri ale aprecierii, obiecte care au o valoare prin calitate sau utilitate sau daruri imateriale, sub forma unor bilete la evenimente, de exemplu. Ca să-ți fie mai ușor să alegi cadoul potrivit, ți-am pregătit o listă cu 7 idei inspirate.

  • Sticlă de coniac vechi

Coniacul este o băutură rafinată, care necesită ingrediente de cea mai bună calitate și exigență în preparare. Un coniac Miorița de 25 ani, de exemplu, este o adevărată demonstrație de echilibru între arome, gust și aspect. Un pahar de coniac vechi de un sfert de secol se savurează în momente speciale. Nașii tăi vor aprecia, cu siguranță, o astfel de raritate și se vor simți speciali. 

  • Ramă foto personalizată

Ramele foto au evoluat mult în ultimii, datorită tehnologiei. Există acum rame foto inteligente, care păstrează fotografii și le afișează în funcție de preferințele tale. Totuși, o ramă clasică, de lemn, poate reprezenta un cadou grozav, dacă o personalizezi. Mergi la un atelier special și cere să-ți imprime un mesaj frumos dedicat nașilor. Poți oferi rama simplă sau cu o fotografie în care apăreți toți.

  • Plantă exotică

Nicio locuință nu este completă fără plante în ghiveci. Vegetalele dau viață spațiului, purifică aerul și oferă oxigen. Plantele exotice pot fi și cadouri inspirate. Alege una cu frunze și structură spectaculoasă sau una care produce flori colorate sau parfumate. Ține cont și de pasiunea și cunoștințele nașilor în materie de plante de apartament. Dacă sunt începători sau nu au prea multe cunoștințe, alege o plantă care se îngrijește ușor. 

  • Colecție de vinuri

Cui nu-i place vinul? După o masă copioasă, un pahar de vin este un adevărat deliciu. O colecție de vinuri asigură multe momente de bucurie bahică nașilor. Fiecare gură plină de savoare le va aminti de finii recunoscători. Poți alege colecții de vinuri roșii, albe sau roze, din România sau din străinătate, ori spumante valoroase. Important este să alegi produse de calitate și să ții cont de preferințele nașilor.

  • Abonament la masaj

Puține lucruri sunt la fel de relaxante ca masajul. Răsfață-ți nașii cu un abonament la masaj. O oră petrecută în totală relaxare îi va ajuta să fie productivi și echilibrați. Masajul stimulează musculatura și circulația sângelui și ajută la îndepărtarea durerilor provocate de statul îndelungat la birou, la volan sau în picioare. 

  • Bilete la concertul trupei preferate

Cu siguranță nașii tăi au, ca oricine, o trupă preferată. Surprinde-i cumpărându-le bilete la un concert. Astfel, se vor putea bucura live de fiecare vers pe care îl fredonează când sunt la duș sau la volan. Dacă nașa și nașul au preferințe diferite, ia-le bilete pentru fiecare dintre ele. 

  • Tricouri cu mesaje haioase

Dacă nașii tăi au simțul umorului, cu siguranță se vor amuza dacă le oferi tricouri haioase. Alege un mesaj amuzant și inteligent, pe care să-l inscripționezi pe material. Textul poate fi o glumă, un supranume amuzant sau o replică pe care ei o spun mereu. Poți renunța la text și opta pentru caricaturi ale fiecăruia. 

Nașii sunt speciali pentru că îi alegi din mai multe opțiuni. Arată-le cât de mult îi prețuiești oferindu-le cadouri inspirate.

agentie SEO & promovare eficienta online