Top 10 destinații romantice pentru tine și partenerul tău

739
Top 10 destinații romantice pentru tine și partenerul tău
banner mobila la comanda suceava

O călătorie în doi, un weekend romantic sau un city-break în locuri deosebite reprezintă o bună ocazie de a petrece clipe de neuitat alături de persoana iubită. Poți reaprinde flacăra pasiunii în cuplu plecând departe de rutina zilnică, în una dintre aceste destinații turistice pentru îndrăgostiți:

Paris

Orașul Iubirii este locul perfect pentru o escapadă în doi: atmosfera romantică și rafinamentul parizian reprezintă cele mai bune argumente să alegi capitala franceză în următoarea voastră aventură prin lume. Meritați amândoi un weekend la Paris, să trăiți La vie en rose

Verona

Ce poate fi mai romantic decât o plimbare prin orașul unde Romeo și Julieta și-au destăinuit iubirea? Verona este un loc magic, de mare frumusețe, unde veți simți din nou fiorii primelor zile împreună. 

Veneția

Plimbările în gondolă pe canale, peisajele lagunei la apusul soarelui, culorile vesele ale Carnavalului – iată câteva dintre motivele pentru care să iei  bilete de avion spre Veneția, una dintre acele destinații populare printre îndrăgostiții din lumea întreagă.

Amsterdam

Veneția Nordului, cum mai este denumit acest superb burg olandez, reprezintă o destinație romantică pentru cupluri active, care iubesc plimbările lungi pe bicicletă, vizitele la câmpurile de lalele și atmosfera plină de viață a orașului unde distracția este la ea acasă.

Bruges

Chiar dacă nu este la fel de faimos ca alte orașe medievale, Bruges are un farmec unic, pe care doi îndrăgostiți îl vor descoperi cu uimire și bucurie într-un weekend romantic sau un sejur în luna de miere.  

Cinque Terre

Drumul iubirii se află în Italia, într-una dintre cele mai romantice regiuni din lume, ce cuprinde cinci localități pitorești: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza și Monterosso. Veți fi impresionați de natura superbă, ce combină muntele și marea, peisajele de vis și arhitectura spectaculoasă.   

Sintra

Pentru o vacanță de neuitat, poți să alegi un loc mai puțin cunoscut, dar de o rară frumusețe: orășelul portughez Sintra este exact ce vă trebuie: veți fi doi castelani într-o poveste de iubire ca-n vremurile de odinioară, într-o atmosferă ce pare desprinsă din basme.

Santorini

Insulele grecești sunt destinații turistice ideale pentru îndrăgostiți, căci vă oferă o natură de vis, relaxare, plimbări romantice pe plaje pustii și cele mai frumoase apusuri de soare pe care să le admirați împreună, la o tavernă pe malul mării. Santorini este un astfel de loc, pe care merită să-l încerci la următoarea voastră escapadă.

Praga

Orașul de aur este un loc unde vă veți simți excelent, pentru că vă oferă ocazia să hoinăriți pe străduțe înguste, pline de farmec, să admirați peisajele superbe de pe podurile maiestuoase și, să gustați sortimentele preferate din peste o mie de tipuri de bere ce au făcut celebră capitala Cehiei.

Roma

Cetatea eternă este unul dintre cele mai romantice locuri din lume, ideal pentru un weekend în cuplu. Amintește-ți de filmul Vacanță la Roma și cu siguranță vei dori să vizitați împreună orașul unde istoria lumii este prezentă la fiecare pas, iar dragostea plutește în aer, printre aromele de gelato și sunetele de canțonetă.

Alege destinația preferată pentru voi doi și călătoriți împreună în aceste locuri pline de farmec și romantism, pentru a vă sărbători iubirea în cele mai frumoase orașe pentru îndrăgostiți.