Pentru un somn confortabil, alege paturile din lemn masiv

Pentru un somn confortabil, alege paturile din lemn masiv
banner mobila la comanda suceava

Dacă un dormitor este pentru unii doar o cameră în care petrec noaptea, pentru alții dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi din casă unde pot să citească, să râdă, să se uite la televizor, etc. Dar ceea ce este esențial pentru toată lumea este că această cameră trebuie să îndeplinească cerințe funcționale specifice, începând cu patul, alcătuit dintr-un cadru și saltea potrivite, care favorizează un somn odihnitor, apoi noptiera, mai mult sau mai puțin mare, închisă sau deschisă. Hainele își vor găsi locul în dulapurile făcute pe măsură sau într-un dressing. Aceste piese de mobilier sunt fundamentale, deoarece garderoba personală are nevoie de spațiu pentru a fi depozitată îngrijit. Pentru cei care au suficient spațiu în dormitor, își pot completa mobilierul cu o comodă care va adăposti lenjeria sau bijuteriile. Amenajarea unui dormitor complet înseamnă să poți asorta tot mobilierul și să creezi astfel un loc armonios, o adevărată oază de bine.

Patul este garanția odihnei tale

Mobilierul de dormitor din lemn masiv este foarte popular deoarece oferă interiorului frumusețe, lux și confort. Principalul avantaj al mobilierului din lemn este durabilitatea și respectarea mediului.

Inima oricărui dormitor este patul, fie că se alege un pat din lemn masiv, un pat tapițat sau un pat din orice alt material. Întregul pat și sistemul de așternut ar trebui să asigure un somn odihnitor. Doar o armonizare optimă între cadrul patului, somieră și saltea permite confort maxim.

Dacă spațiul permite, alege mai degrabă un pat mai mare decât unul mic. În funcție de spațiu și de nevoi, patul poate fi de 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm sau dublu de 160x200cm sau chiar 180x200cm.

Pat din lemn masiv VEGAS
Pat din lemn masiv VEGAS

Paturi din lemn masiv RONEX: confort și calitate

Compune mobilierul în așa fel încât să te poți simți bine de-a lungul anilor.

Descoperă colecțiile de mobilier din lemn masiv pentru dormitor a celor de la Ronex care oferă o gamă variată de mobilier pentru casă, realizat pe măsură.

Producătorul este renumit pentru calitatea materialelor sale (lemn si finisaje), linia și originalitatea sa care conferă produse cu gust și atemporale.

Piesele de mobilier din lemn masiv produse de Ronex reprezintă combinația perfectă între un design rafinat și puritatea lemnului masiv de stejar.

Vrei un dormitor complet? Îți plac tonurile deschise ale stejarului sau preferi alte nuanțe? Ronex oferă mobilier în diverse tonuri și stiluri pentru a satisface toate dorințele. În stil modern, clasic, industrial sau contemporan, piesele de mobilier fabricate de Ronex se vor adapta perfect în dormitorul tău.

agentie SEO & promovare eficienta online