CORAMI MOB – Producător de mobilă personalizată pentru bucătărie în Rădăuți

718
Mobila bucatarie la comanda
banner mobila la comanda suceava

Mobilierul realizat la comandă oferă consumatorilor mai multe avantaje față de mobilierul standard printre care putem aminti de economia de bani, utilizarea spațiului într-un mod mai eficient sau controlul consumatorului asupra tipurilor de materiale folosite.

Firma CORAMI MOB din Rădăuți, județul Suceava realizează mobilă la comandă pentru întreaga casă dar și pentru alte entități precum hoteluri, restaurante, baruri, sedii de firmă, pensiuni, grădinițe, școli, spații comerciale, birouri, etc.

Unitatea proprie de producție care aparține companiei se află pe strada Grădinilor 1 din Rădăuți. Mobila poate fi comandată nu doar de cei care locuiesc în Rădăuți ci și de către cei care locuiesc în Suceava și localitățile învecinate precum Moara, Ipotești, Salcea, Bosanci, Plopeni, Fălticeni, Gura Humorului, Voroneț, Câmpulung Moldovenesc,  Siret, Vicov, Sucevița, Putna, Pojorîta, etc.

Cei peste 10 ani de experiență recomandă compania, mobilierul realizat de întreaga echipă serioasă, promptă și profesionistă fiind de o calitate superioară.

Mobila-Bucatarie-la-comanda-Suceava

Mobila produsă de către cei de la CORAMI MOB poate fi executată fie din PAL, fie din MDF vopsit. PAL-ul este melaminat și importat. Nu doar această materie primă este importantă pentru  realizarea mobilierului ci și bordurile sau canturile care sunt de tip ABS și feroneria care este certificată după standardele europene. Cea din urmă poate fi BLUM Austria sau HAFELE Germania, ambele fiind recunoscute de către profesioniști că au o calitate superioară și o bună reputație.

O gamă variată de modele și culori pot accesoriza spațiile din dormitor, living, bucătărie, baie sau hol, în funcție de dorințele clienților și de necesitățile lor. Designuri înțelepte, economice și creative caracterizează produsele realizate de către CORAMI MOB. Compania mai este caracterizată de asemenea de rapiditate în execuție și flexibilitate în ceea ce privește mobila dorită.

Din cadrul serviciilor suplimentare prestate de către CORAMI MOB fac parte: realizarea de măsurători gratuite la destinația aleasă de către client pentru o potrivire cât mai perfectă a mobilierului și acordarea de consultanță specializată pentru adoptarea celor mai inspirate soluții.

Programul de lucru al firmei este de luni până vineri, de la 8.00 la 18.00. Reprezentanții CORAMI MOB pot fi contactați telefonic la numărul 0742 515 222, prin e-mail la contact@coramimob.ro sau prin Facebook.

Alegând CORAMI MOB, ai garanția celei  mai bune alegeri, cu accent pe calitate. Fiecare piesă de mobilier va adăuga valoare casei tale, spațiul de locuit va fi mai eficient și unic din punct de vedere estetic. Află mai multe informații despre această companie și vizualizează galeria de imagini reprezentative accesând www.coramimob.ro/mobila-bucatarie/.

agentie SEO & promovare eficienta online