Oferta de toamnă a început! Peste 200 de produse reduse!

689
banner mobila la comanda suceava

Produsele organice sunt fabricate din ingrediente cultivate fără utilizarea pesticidelor sau îngrășămintelor sintetice, iar organismele modificate genetic sau prin radiații nu sunt utilizate în nici o etapă a lanțului de producție.

Produsele organice de îngrijire sunt destinate atât îngrijirii feței, părului și corpului cât și îngrijirii casei într-o manieră mult mai sănătoasă și sigură.

Magazinul online BioDiva.ro este un cunoscut magazin de produse organice care mențin sănătatea, atât produse pentru îngrijirea personală cât și produse pentru curățenia casei. Toate aceste articole resping uleiurile derivate din petrol, detergenții chimici, produsele testate pe animale și coloranții sintetici. De asemenea, elemente precum substanțele chimice sintetice, parabenii, ftalații, derivații petrochimici, aditivii, ingredientele modificate genetic, nu intră în lista ingredientelor din aceste produse comercializate de BioDiva.

Pe rafturile magazinului stau așezate mai bine de 2000 de produse amprentate de mărci organice de notorietate internațională. Aproximativ 200 de produse din toate acestea sunt la reducere, făcând parte din Oferta de Toamnă, implementată de BioDiva.

În continuare vom prezenta câteva produse aflate la promoție, produse destinate atât îngrijirii personale cât și îngrijirii casei:

Aceste tablete ecologice pentru mașina de spălat vase au ca și ingrediente active sictați, silicat și sodă, degresează și curăță în profunzime și în plus, nu lasă urme. Produsul se poate achiziționa la prețul redus de 41 lei, prețul său inițial fiind de 46 lei.

Degresant super concentrat ECOS (Earth Friendly Products) 500 ml

Acest degresant super concentrat natural 100% biodegradabil conține uleiuri esențiale naturale pure de portocale, se poate folosi la eliminarea grăsimilor mai grele, neconținând folrmaldehida, ingrediente petrochimice, fosfați sau clor. Degresantul se poate achiziționa la prețul de doar 29 lei, pe perioada promoției.

Detergent lichid cu săpun de Alep cu aromă de iasomie NAJEL

Acest tip de detergent conține parfum de iasomie, este potrivit pentru toate tipurile de țesături și este eficient chiar și la temperaturi scăzute. Prețul său redus este de 57 lei iar cantitatea unui produs este 2 litri.

Acest balsam ecologic de rufe cu lime poate reduce rezidurile lăsate de detergenți în haine, lasă hainele curate și moi și conține uleiuri esențiale provenite din plante sălbatice și cultivate în mod ecologic. Prețul său este de 22 lei, preț valabil pe durata promoției.

Acest produs bio hipoalergenic cu efect calmant și hidratant se absoarbe rapid în piele, combate mirosurile neplăcute, creează o senzație de confort și reduce iritațille și senzația de piele tensionată. Deodorantul are prețul redus de 50 lei.

Acest săpun curăță eficient, hidratează și protejează toate tipurile de piele, este ideal pentru pielea sensibilă, uscată, delicată, matură și pentru cea problematică precum pielea iritată, cu psoriazis, cu eczeme sau cu acnee. Produsul poate calma iritațiile și mâncărimile, nu usucă pielea și se poate achiziționa la prețul de 28 lei.

Această spumă hipoalergenică organică este potrivită pentru orice tip de ten, chiar și pentru tenul sensibil, nu irită și nici nu conține alcool. Produsul se poate achiziționa la prețul de 42 lei.