Niro Lactate – unul dintre cele mai importante nume din lumea producătorilor regionali de produse lactate

723
niro lactate
banner mobila la comanda suceava

Produsele lactate sunt foarte importante pentru dieta noastră zilnică deoarece sunt o sursă bogată de calciu, proteine, vitamine și minerale, atât de necesare pentru o sănătate de fier.

Produsele lactate includ laptele și tot ceea ce este fabricat din lapte: iaurt, smântână, brânză, cașcaval, unt, lapte condensat, etc.

Un furnizor de top de pe raza Moldovei care asigură consumatorilor o gamă completă de produse lactate este compania Niro Serv Com SRL din Gura Humorului.

Compania a fost înființată în anul 2000 și a cunoscut încă de la început o dezvoltare rapidă și de succes. Fabrica a fost fondată cu ajutorul fondurilor europene de către doi humoreni, un medic veterinar și un electronist. Astăzi, Niro Lactate reprezintă unul dintre cele mai importante nume din lumea producătorilor regionali din domeniu, procesând anual circa 5.500.000 de litri de lapte în condiții de înaltă calitate, la standarde europene.

Fabrica dispune de tehnologii și instalații performante de procesare și de o linie de producție consacrată prelucrării laptelui datorită amplasării companiei într-o zonă favorabilă, plină de resurse naturale și avantajată de climă, floră și faună. Toți acești factori contribuie la o calitate remarcabilă a produselor din lapte care sunt foarte apreciate de către consumatori.

Din oferta celor de la Niro Lactate fac parte următoarele produse:

  • Brânzeturi: cașcaval Rucăr, cașcaval Dalia, cașcaval Argeșel, cașcaval Vidraru, telemea de vacă, brânză de burfuf, urdă dulce, brânză proaspătă de vaci.
  • Lactate: smântână, kefir, iaurt gras, lapte bătut, sana.

Toate aceste produse făcute cu meșteșug  și care au gustul de altădată pot fi găsite în marile lanțuri de magazine din Suceava, Metro, Auchan sau în magazinele producătorului local Killer.

agentie SEO & promovare eficienta online