FCSB va câștiga fără probleme titlul în acest an. Iată care sunt argumentele

431
FCSB va câștiga fără probleme titlul în acest an. Iată care sunt argumentele
banner mobila la comanda suceava

FCSB este unul dintre cele mai puternice cluburi din România, asta este fără îndoială. Echipa patronată de Gigi Becali are un lot extrem de valoros, însă în ultimele sezoane a avut mari probleme în a intra măcar în lupta pentru titlu.

Acest sezon pare să fie complet diferit, însă, iar formația bucureșteană pare capabilă să cucerească în sfârșit, din nou, marele trofeu. Dacă ești interesat de pariuri pe Liga 1 la Sportingbet, ar trebui să te informezi corespunzător înainte pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Iar în acest sezon, parierea pe FCSB pare o idee excelentă, având în vedere performanțele reușite de bucureșteni până acum. Ce se va întâmpla, însă, în continuare? Și mai ales, cum va arăta play-off-ul?

De ce FCSB va câștiga în sfârșit titlul în Liga 1

Formația bucureșteană pare că va ajunge în sfârșit la trofeul mult dorit. Până în acest sezon, faptul că echipa a avut un lot valoros nu a fost suficient. Asta pentru că patronul FCSB, Gigi Becali, se implica în mod constant la echipă, iar el era cel care avea ultimul cuvânt, nu antrenorul. Iar când se întâmplă acest lucru, în mod inevitabil, echipa are de suferit.

Asta s-a și întâmplat și haosul a domnit la FCSB în ultimele sezoane. Jucătorii erau cumpărați de Becali, tot el stabilea primul 11, tot el făcea schimbările și apoi, fără nicio urmă de logică consistentă, tot el demitea antrenorul dacă rezultatele nu erau pe măsură. Fractura de logică nu l-a împiedicat pe patron să continue să se implice la echipă, la un nivel nemaiauzit până acum nici măcar în România.

Cu toate acestea, era inevitabil ca valoarea jucătorilor să își spună cuvântul la un moment dat și pare că acest moment a sosit. Asta pentru că atitudinea patronului nu s-a schimbat, tot el este cel care decide tot, însă de data aceasta pare că îi iese.

Un alt factor important este însă cel al adversarilor. Se pare că în acest sezon singura contracandidată serioasă la titlu rămâne CFR Cluj, însă ardelenii continuă declinul de după plecarea vechilor patroni și de data aceasta nu par capabili să lege destule rezultate bune la rând pentru a se asigura că se pot lupta cu adevărat la titlu. Drept urmare, FCSB a cam rămas singură la vârf, cu cel mai valoros lot, iar asta se simte.

Sigur că ediția de campionat este una lungă și lucrurile se pot schimba considerabil odată cu înjumătățirea punctelor în play-off, însă deocamdată FCSB pare de departe cea mai puternică formație din România și asta nu pare că se va schimba prea curând.

Drept urmare, FCSB are toate șansele să cucerească un nou titlu în Liga 1, în ciuda faptului că antrenor este de fapt patronul. Asta pentru că adversarii nu se ridică la nivelul FCSB, iar clubul are jucători suficient de valoroși pentru a profita de ocazie. Rămâne de văzut dacă echipa va și confirma într-un final.

sursa foto: unsplash.com