De ce este domeniul de alpinism utilitar practic și funcţional

624
De ce este domeniul de alpinism utilitar practic și funcţional
banner mobila la comanda suceava

Lucrul cu coarda este un serviciu practic și funcţional.

Aceasta permite furnizarea serviciilor rapide si flexibile de alpinism utilitar, fara a neglija siguranta, profesionalismul si calitatea lucrarilor. De asemenea, protejarea mediului este un angajament pe care o echipa de alpinisti utilitari si-l asuma.

Acestia nu polueaza nici chimic, nici fonic, oferind in acelasi timp servicii personalizate fiecarui proiect in parte.

Cum trebuie sa fie un alpinist

Nu oricine poate deveni un alpinist utilitar. Pentru a obtine aceasta specialitate, o persoana trebuie sa urmeze o pregatire speciala. Alpinistii industriali sunt instruiti in institutii educationale speciale, iar curriculumul lor include pregatire psihologica si profesionala, studii de siguranta si rezistenta la stres.

Compania AlpinMax detine alpinisti utilitari care mizeaza pe calitate, accepta provocari si planifica fiecare pas al muncii in avans. Totodata, toti membrii echipei au instructaj SSM, aviz psihologic si control medical periodic.

Cui i se adreseaza serviciile de alpinism utilitar

Serviciile acestor specialisti au aparut din necesitatea de a rezolva situatiile dificile de la inaltime. Astazi, datorita noilor echipamente si tehnologii, acest tip de munca a devenit o realitate zilnica in intreaga lume, nu numai pentru cladirile cu multe etaje, in domeniul publicitar si industrial, dar si in alte domenii.

De ce sa alegi munca alpinistilor utilitari:

  • Vei beneficia de reducerea costurilor, pentru ca nu se mai utilizeaza nacele, schele, macara pentru deplasare, coborare si ridicare a meaterialelor de dimensiuni mari;
  • Va avea loc optimizarea deadline-urilor si a timpului de montaj/instalare datorita  rapiditatii in interventie, cu randament bun de lucru fara a fi nevoie de alte utilaje speciale;
  • Vei beneficia de lucru in regim de noapte, situatii in care clientii isi pot desfasura activitatea fara intrerupere, munca realizandu-se la inaltime si neinplicand suport sau personal alocat din partea beneficiarului final.

Agentia AlpinMax detine o experienta de peste 15 ani in domeniu, ani in care a dat dovada de profesionalism, servicii „stres free” pentru clienti si materiale de calitate premium.

Toti alpinistii au atestat pentru lucrul la inaltime si respecta normele IRATA, fiind deschisi noilor provocari. Echipamentele de lucru sunt Petzl (liderul in domeniu) iar verificarea acestora se face la fiecare 6 luni.

In lucru la inaltime, profesionalismul si experienta fac diferenta, din acest motiv, este necesar sa te bazezi strict pe profesionisti.

agentie SEO & promovare eficienta online