Casele pe structură din lemn au numeroase avantaje în exploatare

738
Case din lemn Suceava
banner mobila la comanda suceava

Casele din lemn sunt construcții extrem de populare în întreaga lume. Ele au un aspect unic, cald și confortabil dar și un farmec pe care nici o altă casă nu o poate declara.

Nu trebuie să uităm că ele au multiple avantaje. Potrivit diferitelor cercetări, cu cât sunt mai mari buștenii utilizați, cu atât sunt mai eficienți în reducerea zgomotului care provine din exterior. În plus, aceste clădiri pot chiar să atenueze zgomotul provenit de la aparatele și materialele care emit sunete în interiorul casei.

Trebuie să menționăm că imobilele din lemn sunt ideale pentru menținerea eficienței energetice. Lemnul este considerat a fi un mai bun absorbant al căldurii decât celelalte materiale de construcție. Cu o etanșare corespunzătoare, aceste clădiri sunt cu aproximativ 14-18 % mai eficiente din punct de vedere energetic decât celelalte clădiri din cărămidă, beton și alte materiale de construcție. Mai mult, casele de lemn asigură costuri scăzute de răcire și încălzire, datorită densității buștenilor. De asemenea, consumă mai puțină energie pentru răcire și încălzire decât casele din cărămidă.

Case din lemn

Casele din lemn sunt realizate din surse regenerabile și naturale, astfel încât acestea sunt clădiri sănătoase și ecologice. Imobilele sunt disponibile în multe structuri, dimensiuni și configurații. O locuință din lemn este întotdeauna o locuință mult mai primitoare și mai ușor de întreținut.

Dacă dorești să ai o casă cu adevărat robustă și durabilă, trebuie să cauți un constructor care să dețină suficientă experiență în construcții. Un asemenea constructor care încearcă să construiască case din lemn pentru locuitorii care doresc să trăiască mai sănătos este compania Case din lemn Bucovina SRL din Vatra Dornei, județul Suceava. Compania realizează construcții de lemn de excepție, mai mari sau mai mici, pentru piața din România.

Casa din lemn

Casele din lemn marca Bucovina Eco-Construct beneficiază de o tehnologie net superioară celei tradiționale și depășesc categoric 100 de ani ca și durată de viață.

Case din lemn Bucovina SRL construiește case la cheie, în care amenajările interioare și exterioare sunt stabilite atât de constructor cât și de proprietar, de comun acord.

Compania pune la îndemâna beneficiarilor mai multe modalități de finanțare ale proiectelor dorite, întotdeauna găsindu-se cea mai avantajoasă soluție pentru bugetul clientului.

Case de lemn

Alegând ca și constructor pentru casa ta compania Case din lemn Bucovina SRL, noua ta locuință va fi una sigură, robustă, durabilă și călduroasă. Portofoliul de imagini reprezentative cu case din lemn realizate precum și alte informații esențiale despre acest constructor, se găsesc pe site-ul web www.ecocase-lemn.ro.