Cum să scoți din anonimat orice cameră prin câteva trucuri de amenajare!

Cum să scoți din anonimat orice cameră prin câteva trucuri de amenajare
banner mobila la comanda suceava

Probabil că ți s-a întâmplat și ție să stai liniștit pe canapeaua din living și te gândești că tot decorul începe să arate tern. Parcă perdelele s-au demodat, fotoliile ar merge schimbate și lista poate continua. Și povestea se repetă chiar și în dormitor, simți nevoia de schimbare, de ceva nou care să aducă un aer fresh locuinței tale. Află că nu este nevoie să redecorezi casa în totalitate, ai nevoie de câteva trucuri de amenajare care te vor ajuta să scoți orice cameră din anonimat. Iată care sunt acestea:

  • Apelează la o bibliotecă plină cu cărți

Cărțile nu se demodează niciodată, ba chiar cu cât acestea sunt mai vechi, cu atât oferă o notă mai vintage camerei. Fie că optezi pentru o bibliotecă în living sau în dormitor, aceasta va da un sentiment de căldură spațiului și adaugă personalitate. În plus, cărțile pot fi un punct de plecare pentru discuțiile cu invitații care îți calcă pragul. Le poți așeza una lângă alta sau una peste alta, oricum ar fi, efectul va fi unul foarte plăcut.

  • Covoarele colorate nu vor trece neobservate

Orice încăpere are nevoie de un plus de culoare, iar cea mai bună soluție este să apelezi la un covor. Există o mulțime de covoare în diferite forme și culori care vor scoate orice încăpere din anonimat. Nu te teme că acestea nu se vor potrivi cu stilul designului interior, poți integra o pată de culoare îndrăzneață chiar și într-o locuință decorată în stil industrial. Însă, dacă nu ești fanul covoarelor, poți apela la draperii și perdele viu colorate pentru un plus de originalitate.

  • Alege un tablou canvas minimalist

Pentru un plus de creativitate, ai nevoie de un tablou canvas minimalist, de la pepanza.ro, care nu va trece neobservat. Culorile și formele unui astfel de tablou vor scoate din anonimat orice încăpere. Se potrivește perfect în living sau dormitor, iar pentru un plus de originalitate poți opta pentru o serie de tablouri multi-canvas cu o imagine minimalistă, chiar și pentru hol. Astfel, prietenii și rudele tale vor admira această mică galerie de artă în drum spre living.

  • Adu natura în locuința ta

Plantele sunt o modalitate simplă și practică de a decora orice spațiu, chiar și baia. Impactul vizual al unei camere plină cu plante va fi unul spectaculos, iar dacă vrei să obții un efect și mai îndrăzneț, apelează la glastre viu colorate, care să creeze un contrast cu verdele frunzelor. Este foarte simplu să decorezi chiar tu glastrele, te poți inspira din clipurile diy de pe internet.

Așadar, te vei bucura de o pată de culoare care nu va trece neobservată, aerul va fi mult mai proaspăt, udatul plantelor va fi o activitate care nu-ți va da voie să te plictisești, deci ce mai aștepți?

Este foarte simplu și ieftin să personalizezi un spațiu și să-l scoți din anonimat. Trebuie să fii creativ, să gândești în perspectivă și vei vedea câte idei originale vei avea. Poți începe prin a încerca ideile de mai sus și îți garantăm că locuința ta va deveni din nou un spațiu plăcut care să te inspire.

Sursă foto: freepik.com

agentie SEO & promovare eficienta online