Cum pregătești o petrecere surpriză pentru prietena ta

716
Cum pregătești o petrecere surpriză pentru prietena ta
banner mobila la comanda suceava

Se apropie ziua de naștere a prietenei tale și te gândești să-i faci o petrecere surpriză, însă te temi să nu uiți ceva? Ai senzația că mereu îți scapă un aspect? Iată o listă completă cu ceea ce ai nevoie ca să organizezi acest eveniment surpriză.

Decorațiuni florale

Florile au un rol important atunci când împodobim o cameră pentru un eveniment. În funcție de atmosfera pe care îți dorești să o creezi, vei alege și tipul de flori.

Pentru a crea un cadru de basm, poți opta pentru trandafiri albi. Trandafirii albi exprimă puritate și inocență, dar sugerează și ideea unui nou început. De obicei, se dăruiesc unui membru al familiei sau unui prieten apropiat.

În cazul unui decor mai jucăuș, poți folosi mai multe tipuri de flori viu colorate. De exemplu, poți combina frezii cu hortensii, bujori și lalele.

Decorațiunile florale includ: ghirlande, cutii cu flori, aranjamente florale pentru mese sau flori criogenate. Pe toate acestea trebuie să le îmbini din punctul de vedere al culorilor pentru a nu crea un haos vizual.

Baloane

Pentru a construi o atmosferă festivă vei avea nevoie și de baloane. Le poți alege în funcție de culorile florilor ca să nu strici imaginea pe care ți-o dorești.

Cele mai rezistente baloane se cumpără de la firme specializate în astfel de evenimente sau de la florării. Așa eviți să ai surpriza de a se sparge din senin în mijlocul petrecerii. Nu orice balon este făcut din materiale rezistente.

Muzică

Muzica reprezintă o piesă de bază pentru un eveniment reușit. Sigur nu-ți dorești o liniște deplină când vrei să petreci. Deseori, ea dă tonul tematicii și creează cadrul general de care se lipesc celelalte elemente.

Totuși, să angajezi un DJ sau o formație locală poate fi prea scump pentru bugetul tău. Ai nevoie doar de un laptop și o pereche de boxe pentru a pune muzică.

Fotografii

Fotografiile nu pot să lipsească de la niciun eveniment. Ca să fii sigură că nu apar probleme cu telefoanele mobile atunci când se fac poze, cel mai indicat ar fi să faci rost de un aparat foto. Așa nici nu ai cum să uiți să trimiți unele instantanee, să le rătăcești sau să trimiți din greșeală altceva personal.

Pentru a surprinde cadre impresionante  poți începe prin a fotografia portrete sau detalii ale ornamentelor din încăpere. O fotografie cu un buchet de trandafiri albi pentru sărbătorită ar fi o amintire frumoasă.

Consumabile

Ai grijă să nu pierzi din vedere ce le vei pune pe masă invitaților: mâncare, băuturi, artificii pentru tort, tacâmuri și pahare de unică folosință. Ar fi o idee bună să le alegi în așa fel încât să completeze tematica stabilită pentru petrecere. Cel puțin tortul ar fi ideal să împrumute stilul decorațiunilor folosite.

Dacă nu ai timp sau toate acestea chiar înseamnă o dificultate pentru tine, există firme de catering care se ocupă întocmai cu realizarea unor bufeturi sau mese festive.

Locație

Gândește-te la o locație apropiată de casa sărbătoritei sau de serviciul acesteia. În cazul în care distanța este prea mare sunt șanse ca aceasta să fie convinsă cu greu să participe la eveniment, să întârzie mult sau chiar să refuze invitația.

Uneori nu strică să colaborezi cu familia sau cu partenerul acesteia pentru a pune planul în aplicare la ea acasă. O astfel de alternativă ar necesita multă rapiditate din partea ta pentru a aranja totul în câteva ore, înainte de a se întoarce.

Listă de invitați

Lista de invitați o realizezi ușor. Îi întrebi restul prietenilor și familia despre ce persoane apropiate au mai apărut în ultimele luni în viața prietenei tale. Afli care sunt rudele pe care nu le-a mai văzut demult și te interesezi în ce măsură mai sunt în relații bune ca să ocolești posibile certuri.

La trimiterea invitațiilor ți-ar prinde bine să ai un mesaj general pe care să-l transmiți tuturor. Dacă vorbești pur și simplu cu fiecare persoană în parte ai ocazia să uiți să-i spui cuiva că va fi o surpriză, iar persoana respectivă ar risca să-ți dezvăluie secretul.

Cadou

Nu în ultimul rând, te va preocupa găsirea unui cadou potrivit pentru prietena ta. Când întâmpini dificultăți, te poți folosi de mesajele conversațiilor voastre recente sau de conținutul postat de aceasta pe conturile sale de rețele sociale. Deseori, oamenii își dezvăluie mai ușor visele pe Internet.

Multe persoane s-ar bucura să primească trandafiri sub forma unui buchet mare, dar preferințele diferă de la o persoană la alta. Trandafirii sunt asociați cu romantismul, frumusețea și noblețea. Alegerea unei culori potrivite și a unei forme de prezentare poate fi puțin problematică. Din fericire, angajații care lucrează într-o florărie sunt mereu dispuși să-ți dea sugestii.

Dacă nu-ți surâde ideea, o brățară, o carte, un film sau o cutie imensă de ciocolată pot fi opțiuni la fel de bune.

agentie SEO & promovare eficienta online