Cum alegi o cruce pentru farmacie de calitate?

595
cruce-pentru-farmacie
banner mobila la comanda suceava

O cruce de farmacie este metoda ideală de a semnaliza prezența afacerii din domeniul farmaceutic pe care o reprezinți. Folosită ca simbol internațional, crucea de farmacie pe care o montezi la intrarea în locație va trebui să respecte câteva standarde și va trebui să nu se abată de la câteva specificații care îi dictează calitatea. Altfel, poți afla cu stupoare că banii investiți într-o cruce de farmacie de o calitate îndoielnică au fost pur și simplu pierduți.

Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți prezentăm cele mai importante caracteristici ale crucilor de farmacie, pentru a ști cum să o alegi pe cea cu o calitate superioară, de care să te folosești mulți ani de acum înainte. Iată ce nu trebuie să scapi din vedere.

Caută cruci de farmacie premium

Piața este sufocată de alternative ieftine la produsele cu adevărat calitative, dar acest aspect nu ar trebui să te determine să apelezi la prima ofertă peste care dai. Cumpără doar afișaje electronice de farmacie care au fost fabricate din componente premium, cu LED-uri produse de companii cunoscute în domeniu, așa cum este cazul OSRAM sau AVAGO. Mai mult decât atât, o cruce de farmacie de calitate va rezista fără probleme la temperaturi cuprinse între -40 și +85 de grade Celsius, având protecții speciale anticondens și antiumezeală. Caracteristica premium mai este dată și de o garanție îndelungată a produsului, de cel puțin trei ani de la data achiziției, care este un semn clar al calității superioare a crucii de farmacie.

Cumpără cruci de farmacie cu carcasă

Expuse în mediul exterior, crucile de farmacie trebuie să reziste pentru foarte mult timp în fața temperaturilor extreme, a condițiilor de mediu nefavorabile, a precipitațiilor, a prafului sau a razelor UV puternice. Fără o carcasă de calitate, afișajele electronice se pot defecta sau pot avea de suferit la nivelul LED-urilor, ceea ce ar duce la imposibilitatea de a proiecta mesaje sau animații prin intermediul lor. Aluminiul eloxat este materialul care rezistă cu succes în fața intemperiilor și asigură o funcționare de lungă durată și fără întreruperi a crucilor de farmacie. Caută această specificație atunci când vrei să comanzi un produs de acest tip.

Alege cruci de farmacie cu animații

Un alt semn al unui produs de calitate, când vine vorba de afișajele electronice, este posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de animații care urmează să fie proiectate prin intermediul panoului cu LED-uri, unele dintre ele chiar simultan. Cu cât numărul animațiilor este mai mare, cu atât softul care stă în spatele producerii unei cruci de farmacie este mai complex, deci poți avea încredere deplină în calitatea acestuia. De pildă, poate vrei să poți afișa simultan ora, data sau temperatura, dar și ofertele zilei și discount-urile cu care vrei să atragi mai mulți clienți. O cruce de farmacie de calitate îți va permite să proiectezi toate aceste mesaje, așa că citește cu atenție specificațiile celei pe care te pregăteai să o comanzi și vezi dacă îți va permite să faci acest lucru.

Acum, că știi care sunt cele mai importante criterii după care poți alege o cruce de farmacie, te invităm să te bucuri de produse inovatoare și longevive, care te vor ajuta să faci farmacia pe care o reprezinți vizibilă de la sute de metri distanță.

agentie SEO & promovare eficienta online