Crystaldent Suceava – tratamente stomatologice de înaltă calitate

884
Clinica Stomatologica Suceava - CrystalDent
banner mobila la comanda suceava

Se spune că un zâmbet bun creează întotdeauna o impresie pozitivă asupra unei persoane.

Nu orice persoană are dinți strălucitori și drepți, dar vizitând regulat un stomatolog bun, se pot obține rezultate bune și un zâmbet mai luminos. În ziua de astăzi nu există defecte dentare care să nu poată fi remediate de către un medic stomatolog expert.

La clinica stomatologică Crystaldent din Suceava vei găsi dentiști profesioniști, dedicați să ofere servicii excelente pentru toate nevoile dentare și orale. Este o impresie greșită că doar persoanele care suferă de probleme dentare necesită asistență dentară. Toți dintre noi ar trebui să vizităm în mod regulat un medic stomatolog pentru curățarea și examinarea dinților noștri.

Punctele forte ale clinicii sunt: calitatea serviciilor oferite, profesionalismul echipei, prețurile competitive și respectul acordat pacientului.

Serviciile clinicii se adresează atât adulților, persoanelor în vârstă cât și copiilor. Cei trei medici care fac parte din echipa Crystaldent sunt motivați și specializați pe anumite ramuri ale stomatologiei, putând aborda toată cazuistica în domeniu.

La Crystaldent poți obține soluții adecvate problemelor tale și poți să te simți încrezător că vei beneficia de cea mai bună îngrijire stomatologică din oraș. Tot personalul clinicii încearcă să construiască relații de încredere și durabile cu pacienții prin serviciile oferite.

Din echipa de medici stomatologi Crystaldent fac parte următoarele persoane:

  • Temneanu Dana Gratziela, un medic cu o experiență profesională de peste 20 de ani, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași – Facultatea de Medicină Dentară. Acest medic s-a specializat în stomatologie și protetică dentară în cadrul Universității G. D’Annunzio Chieti din Pescara, Italia, iar din anul 2006 profesează în Suceava.
  • Ionel Cristinel Temneanu, un medic cu o experiență profesională de peste 10 ani, membru al Colegiului Medicilor Dentiști din România, expert în implant dentar Suceava.
  • Yvonne Daniela Dumitriu, absolventă a Facultății de stomatologie Gr. T. Popa din Iași și a Facultății de Odontologie Marseille, cu peste 15 ani de experiență profesională în domeniul dentar.

Serviciile dentare asigurate de către aceștia includ: diagnostic, profilaxie, odontologie, endodonție, pedodonție, tratamente protetice, chirurgie, parodontologie, implantologie, ortodonție și estetică dentară.

Clinica stomatologică Crystaldent se află în Suceava, pe Bulevardul George Enescu 16f, iar rezervările se pot efectua atât telefonic la numerele 0330 404 090 și 0754 253 269 cât și prin e-mail la contact@crystaldent.ro