AVEGO soluția în realizarea demolărilor controlate și pentru închirieri excavatoare

686
Demolari Bacau
banner mobila la comanda suceava

Durata de viață a structurilor de beton este de obicei cuprinsă între 40 și 90 de ani. În timpul acestei vieți, structurile se întâlnesc de multe ori cu unele situații cum ar fi dezastre, schimbări de funcții, reconstrucție urbană, etc, toate acestea ducând la demolarea structurilor existente. În țările dezvoltate, demolarea este foarte esențială pentru dezvoltarea de noi structuri pentru diferite scopuri rezidențiale și industriale.

Orice tip de lucrăre de demolare necesită forță de muncă pentru executarea lucrării. Astăzi sunt disponibile diferite tipuri de metode de demolare, dar metoda de implementare pentru lucrările de demolare variază în funcție de starea locației, de siguranță și de cost. Metoda de demolare variază și în funcție de timpul disponibil pentru demolare și necesitatea de a efectua curățenia zonei pentru noua structură. Înainte de executarea lucrărilor de demolare, studiul atent al condiției amplasamentului, tipul de structură, membru structural, domeniul de demolare contează foarte mult. Aplicarea metodei de demolare depinde de starea actuală a locației și de spațiul disponibil.

O companie de încredere care efectuează la nivel național lucrări de demolări mecanizate pentru case, blocuri, hale, cu sediul în județul Bacău este compania AVEGO. Aceasta operează în domeniu, respectând normele tehnologice în vigoare și utilizând echipamentele și utilajele necesare care au un randament mare de lucru.

Echipa AVEGO este dotată cu instrumente moderne de proiectare și management și acces la forță de muncă cu experiență îndelungată, care este capabilă să consilieze și să execute proiecte complexe într-un mod sigur, economic și mai puțin perturbator.

Înainte de începerea lucrărilor la fața locului, fiecare proiect este planificat cu grijă pentru a oferi cele mai sigure și mai eficiente mijloace de realizare conform specificațiilor cerute de către clienți. Echipa internă elaborează evaluări detaliate de proiect, analize de risc și strategii de atenuare. Acest lucru permite dezvoltarea  de metode detaliate și înțelegerea tuturor cerințelor temporare de lucru, astfel încât să se poată menține integritatea structurală a clădirilor în orice moment.

AVEGO se ocupă de următoarele tipuri de demolări:

  •           Demolări clădiri din beton armat și zidărie.
  •           Demolară turnuri de orice dimensiune.
  •           Demolări silozuri sau buncăre din beton.
  •           Demolări hale civile și industriale.
  •         Demolări castele de apă.
  •           Demolări poduri.
  •         Demolări coșuri de fum.
  •           Extragere/piconare placă și fundații din beton.
  •           Concasare beton armat și nearmat.

La cerere, compania poate realiza evacuarea materialelor rezultate în urma demolării.

Află mai multe detalii despre compania AVEGO și despre serviciile lor, accesând pagina web www.avego.ro/lucrari-de-demolare-mecanizata/.