Automatizarea porților de acces, o soluție eficientă pentru un plus de confort

699
Automatizari porti
banner mobila la comanda suceava

Cu doar câțiva ani în urmă, porțile automate pentru căi de acces erau destinate doar oamenilor bogați, dar acum acest concept s-a schimbat mult. În prezent, porțile automate sunt disponibile pentru toate tipurile de buget. Ele se pot alege în funcție de design-ul, stilul și materialul cel mai potrivit pentru configurația casei sau unității industriale.

Porțile automate măresc considerabil factorii de confort și de siguranță ai utilizatorilor.

Împreună cu porțile automate obții și senzori, circuite, telecomenzi și alte gadget-uri cool. Pe piață vei găsi o gamă largă de opțiuni de la porți automate de bază până la cele mai sofisticate, care sunt mai eficiente și mai atractive. Acest lucru se adaugă la caracteristicile de securitate ale porților. Comoditatea pe care o oferă este de asemenea, minunată.

Porțile automate sunt o investiție unică cu care îți poți proteja casa și familia pentru o lungă perioadă de timp.

Compania Nord Electric din Fălticeni, județul Suceava este unul dintre liderii pieței regionale pentru furnizarea, instalarea și întreținerea unei game variate de sisteme automatizate de acces.

Compania poate oferi porți electrice și sisteme de acces automatizate oriunde în țară pentru o varietate de aplicații, atât rezidențiale cât și industriale.

Personalul experimentat combină cu armonie cele mai bune materiale cu cele mai recente tehnologii de intrare automatizate pentru a oferi clienților proiecte inovatoare de înaltă calitate.

Nord Electric poate proiecta și instala un sistem potrivit pentru cerințele personale ale fiecărui client. Aceste sisteme trebuie să fie capabile de operațiuni continue, fără a eșua.

Atât porțile batante cât și cele culisante se pot automatiza. Astfel, porțile batante oferă un confort sporit, funcționând doar prin simpla apăsare a butonului de deschidere/ închidere, eliminând orice formă de efort uman.

Porțile culisante automatizate pot funcționa indiferent de mărimea, greutatea lor și condițiile de mediu existente. Chiar și porțile cu o deschidere de până la 15 metri și cu greutatea de 3 tone se pot automatiza, acestea potrivindu-se atât mediului rezidențial cât și celui industrial.

Nord Electric nu se ocupă doar de automatizarea porților de acces ci și de producerea de uși de garaj și uși industriale, bariere automate și furnizarea de piese de schimb pentru ușile de garaj și cele industriale.

Consultă  pagina web www.tihan.ro/automatizari-porti.php pentru a vizualiza portofoliul de lucrări reprezentative ale companiei Nord Electric în domeniul automatizării porților batante și culisante dar și pentru a afla mai multe detalii despre companie.