Afla AICI 3 secrete care te pot ajuta sa castigi la pariuri

772
pariuri sportive online
banner mobila la comanda suceava

Pariurile sportive sunt din ce in ce mai raspandite in Romania, dar si in lume. Tot mai multe persoane, barbati, dar si femei, aleg sa isi incerce norocul pariind pe diferite sporturi. Partea buna despre pariurile sportive, este ca nu tin 100% de noroc si ca prin analiza poti ajunge sa faci bani frumosi din aceste jocuri. Daca esti pasionat de sport si ai rabdare sa analizezi jucatorii, echipele si competitiile, ai sanse mari de a castiga chiar si un salariu in plus pe luna din pariuri.

Astazi, iti dezvaluim ce trebuie sa faci ca sa iti creasca sansele de castig fara a risca prea multi bani initial.

1.  Sistemele piramidale

Conceptul de sistem piramidal este unul foarte simplu: incepi cu o suma mica pe care o pariezi pe o cota mica iar banii castigati ii pariezi, din nou si din nou. Exista mai multe tipuri de sisteme piramidale, dar singura diferenta dintre ele este cota pe care pariezi. Unii pariori aleg cota de 2, in timp ce altii mizeaza pe cota 5. Sfatul nostru, daca vrei sa incerci acest tip de sistem de pariere, este sa folosesti o cota de 3 deoarece nu este greu de obtinut, iar castigul obtinut se imparte in doua parti, una pe care o pastrezi si una pe care o mizezi pe o alta cota de 3. Spre exemplu, daca pariezi 50 de lei, castigul este de 150 de lei, din care 50 ii pastrezi si acoperi investitia initiala, iar restul de 100 de lei ii pariezi din nou pe o cota 3, care aduc castig de 300 de lei din care, 100 de lei ii pastrezi si pariezi restul de 200, etc.

2. Specializeaza-te pe un singur sport

Scheme pariuri sportive

Cum spune si proverbul, “cine alearga dupa 2 iepuri, nu prinde niciunul”, asa ca, cel mai indicat este sa te axezi pe un singur sport, iar daca acel sport implica mai multe ligi, incearca sa te specializezi pe maximum 3 ligi. Facand acest lucru, poti culege mai usor informatii despre echipe si jucatori deoarece numarul lor este mai mic. Urmareste cu atentie jocul lor, uitat-te la statistici si rezumate ale meciurilor, iar cand simti ca ai destule informatii, incepe parierea.

3. Incearca pariurile live

banner-netbet-website

Agentiile de pariuri online sunt din ce in ce mai cautate de catre pariori, iar acest lucru se datoreaza mai multor factori favorabili cum ar fi: oferta de pariere mai bogata, scutirea drumului pana la casa de pariuri offline, datele pe care acestea le procura despre meciuri, echipe si jucatori, etc. Pariurile live sunt mai sigure decat cele plasate pre-meci deoarece poti urmari meciul si poti vedea cine joaca mai bine sau care sunt tacticile de joc. Dezavantajul pariurilor live este faptul ca necesita o suma mai mare pariata deoarece cotele se micsoreaza pe masura ce una din echipe creste in joc. Daca te intereseaza astfel de pariuri, aici poti sa vezi detalii despre inscriere, documente necesare pentru confirmarea contului, avantajele si dezavantajele unuia dintre cele mai mari site-uri cu licenta de pariere online.

Indiferent de sistemul de pariere pe care il alegi, sau ce casa de pariuri frecventezi, cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi este sa administrezi banii cu grija si sa analizezi foarte bine meciurile pe care ai de cand sa pariezi. Incearca sa stabilesti un buget si sa nu folosesti bani destinati pentru alte activitati, ci doar bani care pot fi pierduti.