Top sloturi Megaways în 2024

137
Top sloturi Megaways în 2024
banner mobila la comanda suceava

Sloturile Megaways duc distracția la un nivel cu totul și cu totul ridicat datorită numeroaselor modalități de câștig pe care le oferă. Pe piață sunt sute de jocuri Megaways pe care utilizatorii din țara noastră le pot încerca, iar în acest articol am selectat 5 dintre cele mai apreciate.

The Dog House Megaways

Acest slot a fost lansat în vara lui 2024, la un an distanță de la originalul The Dog House. Succesul primei variante i-a determinat pe cei de la Pragmatic Play să ofere o versiune care oferă și mai multă distracție. Slotul este dezvoltat pe 7 linii x 6 coloane și are 117.349 de linii de plată.

Le oferă utilizatorilor rotiri gratuite și posibilitatea de a le cumpăra. Volatilitatea slotului este ridicată, în timp ce câștigul maxim ajunge până la 12.000x miza totală. Slotul poate fi încercat atât pe mobil, cât și pe desktop sau laptop.

the dog house

Majestic Megaways

Tot în 2020 a apărut și slotul Majestic Megaways de la iSoftBet. Este un slot online cu animale, în care utilizatorii pot cumpăra speciala. Nu oferă dublaj, dar are rotiri gratuite. Câștigul maxim ajunge la 20.000x miza, în timp ce jocul are 117.649 de modalități de câștig.

Volatilitatea slotului este ridicată, iar acțiunea îi transpune pe jucători într-un safari din Africa la apus de soare, cu o priveliște spectaculoasă asupra savanei. Fără nicio îndoială, grafica este unul dintre punctele forte pe care slotul Majestic Megaways le are.

Legend of Cleopatra Megaways

Cleopatra, ultima regină a Egiptului, este una dintre cele mai întâlnite personalități din sloturile online. Și cei de la Playson au integrat-o într-un joc excelent, care oferă până la 200.704 linii de plată. Cei mai norocoși se pot bucura și de câștigul maxim, care este de 6.500x miza.

Așa cum era de așteptat, simbolurile sunt inspirate din istoria Egiptului și din viața Cleopatrei. Anubis, Bastet și Horus sunt și ei prezenți în acest joc. Iar dacă pe ecran apare secvența BONUS, atunci utilizatorii beneficiază de rotiri gratuite. Jocul se bucură de recenzii bune în mediul online, iar utilizatorii din țara noastră îl apreciază.

Scrooge Megaways

Scrooge Megaways

Acest joc face parte din categoria megaways slots ce pot fi încercate pe toată durata anului, deși tematica te-ar duce cu gândul mai degrabă la sărbătorile de iarnă. Însă iSoftBet a reușit să facă un slot excelent, bun de încercat tot timpul.

Acțiunea se petrece, așa cum era de așteptat, în jurul personajului Ebenezer Scrooge. Acest bătrân ursuz și zgârcit, conform nuvelei lui Charles Dickens, este personajul principal din acest slot. Jocul oferă 117.649 de linii de plată, iar volatilitatea sa este medie. Câștigul maxim ajunge până la 12.000x miza.

Extra Chilli Megaways

Slotul lansat de Big Time Gaming a împlinit 6 ani, dar rămâne unul dintre cele mai populare din cazinourile online din țara noastră. Utilizatorii apreciază în mod deosebit posibilitatea de a câștiga rotiri gratuite, dar și faptul că recompensa maximă ajunge la 20.000x miza.

Slotul are 117.649 linii de plată, este foarte volatil și are și multiplicatori progresivi. Grila de joc conține 4 simboluri de ardei iuți de culori diferite, dar și cărți de joc. Scatter-ul acestui joc este HOT, în timp ce simbolul Wild este afișat sub forma unor rachete. Și acest joc se bucură de aprecierea utilizatorilor din țara noastră, iar grafica este un alt punct forte pe care îl are.

Sursa foto canva.com. Jocurile de noroc sunt dedicate în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani. Joacă responsabil!