Top 3 magazine cu materiale de construcții din Iași

652
Top 3 magazine cu materiale de construcții din Iași
banner mobila la comanda suceava

Dacă ai în derulare anumite proiecte de bricolaj sau planuri de construcție pe raza județului Iași, probabil că ești interesat de cele mai bune magazine de profil. 

Ți-am pregătit un top 3 al magazinelor cu materiale de construcții din Iași, care sunt afaceri locale, cu produse la prețuri bune și cu personal care să îți vină în ajutor. De asemenea, am luat în calcul firmele care sunt prezente și în online. Iată care sunt acestea:

  • Galactic Lines – Matis

Galactic Lines este o afacere locală din județul Iași, care activează pe piața materialelor de construcție de 27 de ani. Pe site-ul lor, denumit Matis, cât și în punctele fizice de lucru, găsești o gamă variată de finisaje, instalații, mobilă, electronice și tot felul de materiale și ustensile necesare proiectelor de bricolaj. 

Firma deține trei depozite de materiale de constructii in Iasi, pe calea Chișinăului nr. 29, în Târgu Frumos, pe Str. Ștefan cel Mare, nr. 10 și în Hârlău, pe Str. Nicolae Iorga, nr. 65. 

Având ca obiective să promoveze o gamă de produse cu raport calitate-preț foarte bun și să îndrume clienții prin “galaxia” materialelor de construcție și a soluțiilor potrivite în funcție de nevoile acestora, Galactic Lines se diferențiază de competitori prin seriozitate, profesionalism și deschiderea către nou și evoluție.

  • Bigreca

Dacă ai nevoie de materiale de construcții mai speciale, precum granit, marmură, gresie și faianță de calitate, cu finisaje deosebite, Bigreca îți vine în ajutor. Cu punct de lucru în Iași, pe Str. Vasile Lupu, nr. 140C, compania a fost înființată în 1994 și are ca domeniu de activitate comercializarea materialelor de construcție pentru interior și exterior.

Pe site-ul omonim poți vizualiza întreaga gamă de servicii și produse pe care firma le pune la dispoziția clienților. Obiectivul lor este de a vinde produse de înaltă calitate și de a ghida persoanele interesate spre cele mai bune soluții, potrivite nevoilor lor. Astfel, Bigreca oferă consultanță tehnică de specialitate, transport și simulări 3D de design.

  • TransAnaPet

TransAnaPet activează în domeniul vânzării materialelor de construcții din anul 2004, comercializând o mulțime de produse utile și necesare atât în ceea ce privește proiectele desfășurate la exterior, cât și cele la interior.

Firma deține două depozite în județul Iași, fiind tot o afacere locală. Unul dintre depozite este amplasat în comuna Miroslava, pe Str. Constantin Langa, nr. 128, iar celălalt se află în comuna Voinești, pe Strada Principală.

Pe site-ul cu nume omonim găsești serviciile și gama de produse pe care le oferă, însă acestea nu pot fi cumpărate online, ci doar fizic. Transportul materialelor grele se poate face de către cei de la TransAnaPet, astfel încât comanda să ajungă acolo unde îți desfășori proiectele de construcție.

Susține afacerile locale chiar și atunci când vrei să cumperi materiale de construcție. Pe lângă efectul economic benefic județului tău, un avantaj este faptul că în cazul unor probleme tehnice, te vei putea întoarce cu ușurință la depozitul de unde ai făcut cumpărături pentru lămuriri suplimentare.

agentie SEO & promovare eficienta online