TNL Rădăuți organizează CUPA TNL Fitness Ediția 1 pe 20 Aprilie la Rădăuți

579
Cupa-TNL-Fitness-Editia-1
banner mobila la comanda suceava

TNL Rădăuți, prin intermediul membrului David Levițchi, antrenor personal și specialist în transformare corporală, cu sprijinul PNL Rădăuți și a cabinetului parlamentar Dumitru Mihalescul organizează Sâmbătă, pe 20 Aprilie, de la ora 11:00 la Sala de Fitness Killer de la intrare în Horodnicul de Jos, CUPA TNL Fitness Ediția 1.

Tinerii liberali rădăuțeni au realizat acest proiectul pentru a veni în sprijinul Rădăuțenilor cu dorința de promovare a unei stil de viață sănătos.

CUPA TNL Fitness este adresată atât bărbaților, cât și femeilor, atât profesioniști, cât și amatori. În cadrul concursului vor avea loc două probe: Proba 1 – Cel mai fit concurent și Cea mai fit concurentă; Proba 2 – Cel mai puternic concurent și Cea mai puternică concurentă.

Câștigătorii vor avea ocazia să câștige o mulțime de premii constând în: articole sportive, trofee, medalii, diplome, dar și abonamente la sala de fitness Killer.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți oameni cu renume în domeniul sportului din Rădăuți, precum:

Olivia Stan – Dublă campioană mondială pe UK și Statele Unite ale Americii la Bikini Fitness și Overall Campion în UK din 87 de fete

Mosor Gligor – Președintele clublui sportiv „Steel Man”

Codruț Galan – Campion național și Vicecampion național la culturism

Constantin Apetrei – Antrenor, Multiplu Vicecampion Național și câștigător de cupe Masters, atât în țară cât și în străinătate la culturism

Frații BuceacNicolai Buceac – tânăr debutant la K1 profesionist cu multiple premii câștigate – Vasea Buceac și Gheorghiță Buceac (Gărzi de corp al celui mai important antreprenor de jocuri de noroc din Moldova)

Vârsta minimă de participare este de 16 ani și înscrierile la eveniment sunt GRATUITE. Au mai rămas câteva zile până la eveniment, așa că oricine își dorește să participe se poate înscrie la numărul de telefon 0745 690 820 sau în cadrul evenimentului de pe Facebook.

TNL Rădăuți invită toți oamenii pasionați de sport pentru a se înscrie sau doar pentru a participa la eveniment în calitate de spectatori.

Atmosfera va fi întreținută pe tot parcursul evenimentului de DJ Deny și participanții vor avea la dispoziție un FRUIT BAR din care se pot delecta.

TNL Rădăuți mulțumește persoanelor care s-au implicat în organizare: Bogdan Roșcăneanu – profesor la Clubul Sportiv Școlar Rădăuți, David Levițchi dar și sponsorilor: PNL Rădăuți, Cabinet Parlamentar Dumitru Mihalescul, Killer, Silviu-Cătălin Tibeică, Andrei-Mihai Cenușă și David Levițchi.

agentie SEO & promovare eficienta online