Tâmplăria din PVC Salamander oferită de INA FERESTRE, alegerea potrivită pentru casa ta

746
banner mobila la comanda suceava

Tâmplăria din PVC Salamander  este disponibilă într-o varietate de stiluri diferite și finisaje de culoare. Una dintre cele mai importante decizii pe care va trebui să le faci cu privire la tâmplăria pentru casa ta este tipul de tâmplărie pe care dorești să o achiziționezi.

Structura de bază a unei ferestre din PVC este un cadru care are o membrană care rulează între două foi de geam dublu. Materialul utilizat pentru a tâmplăria din PVC este un vinil rezistent la uzură, durabil, care necesită o întreținere redusă și poate fi construit eficient folosind tehnologii avansate de fabricație. Rezistența materialului din sticlă, cât și a materialului de vinil contribuie la sporirea gradului de securitate a casei tale deoarece tâmplăria din PVC este de obicei mai sigură decât celelalte tipuri de tâmplărie cu geam termopan. Toate ferestrele din PVC sunt în general echipate cu mecanisme de blocare multi-punct pentru a spori mai mult securitatea.

Există diferite avantaje care pot fi obținute prin instalarea de tâmplărie din PVC. Principalul avantaj este că ea oferă o izolație mai bună și poate reduce drastic costurile de energie odată instalată. Acest tip de tâmplărie este proiectată cu sigilii meteo și sticlă eficientă din punct de vedere energetic care ajută la menținerea căldurii și împiedică condensul. Tâmplăria din PVC este extrem de ușor de întreținut și poate fi păstrată curată doar ștergându-o cu apă și cu detergent.

Tâmplăria din PVC de înaltă calitate care este corect montată, nu numai că poate adăuga valoare casei tale ci este mult mai plăcută din punct de vedere estetic, dar ca orice alt proiect major de îmbunătățire a locuinței, alegerea companiei potrivite care îți poate furniza cele mai bune produse este un lucru foarte important. Prin urmare, este important să contractezi o companie cu experiență care să îți ofere consultanța necesară și doar produse de care să fii complet mulțumit.

INA FERESTRE Suceava este un furnizor de încredere care are una dintre cele mai bune oferte de tâmplărie din PVC Salamander.

Pe lângă articolele de tâmplărie PVC Salamander, INA Ferestre poate furniza și tâmplărie din aluminiu, uși de garaj și diverse accesorii cum ar fi rulouri exterioare, pervazuri, plase antiinsecte, sisteme de ventilație.

Din categoria tâmplăriei din PVC Salamander fac parte următoarele tipuri de produse: StreamLine Plus, BluEvolution 82, BluEvolution 92. Aceste tipuri de tâmplărie sunt fabricate în Germania, fac parte din clasa A, au profile Salamander, lățimea de 76 mm, 82 mm sau 92 mm și 5, 6, 7 camere de izolare în funcție de model.  Toate produsele comercializate de INA FERESTRE beneficiază de 10 ani garanție.

Poți vizualiza catalogul de produse INA FERESTRE direct pe site-ul web www.inaferestre.ro