Regal vienez – Concert Extraordinar de Crăciun

639
regal vienez suceava
banner mobila la comanda suceava

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava anunță că pe data de 9 decembrie 2019, începând cu ora 19.00 va găzdui un adevărat Regal Vienez – Concert Extraordinar de Crăciun susținut de Ukrainian Radio Symphony Orchestra.

Orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena care include opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori renumiți ai muzicii vieneze din anii 1700 și 1800. La Suceava vor participa 36 de instrumentiști iar Corpul de Balet Aniko Ballet va dansa pe acorduri vieneze.

Prețul biletelor este de 150 lei pentru adulți și 120 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1.

Ukrainian Radio Symphony Orchestra – Turnee în toată lumea

Orchestra din Ucraina a fost înființată pe 5 octombrie 1929, iar în cele 9 decenii de activitate a reușit să fie recunoscută pentru arta sa pe plan național și internațional.

Sub îndrumarea dirijorului șef și director artistic Volodymyr Sheiko, orchestra a interpretat capodopere cum ar fi: Requiem de G. Verdi, Simfonia nr 9 de L. Van Beethoven, Simfonia nr.6, Patetica de P. Tchaikovsky, Simfonia Nr. 2 de S. Rachmaninoff, Carmina Burana de Carl Orff, Stabat Mater de G. Rossini, Execuția lui Stepan Razin de D. Shostakovich, Sf. Ioan al Damascului de S. Taneyev, Când înfloresc ferigile de Y. Stankovych, Requiem și Davidde Penitente de W. A. Mozar,  Le Poème de l’extase de A. Scriabin și multe altele.

În ultimii 6 ani, orchestra a participat la turnee în 12 țări din Europa, Asia, Africa, în Coreea de Sud, Iran, Algeria, Tunisia, Spania, Portugalia, Franța, Italia, Olanda, Luxemburg, Belarus, Polonia și Belgia.

agentie SEO & promovare eficienta online