Prosperul om de afaceri Dan Rusu Pintilie – un ajutor de nădejde al Bisericii din Doroteia

679
Biserica din Doroteia
banner mobila la comanda suceava

Biserica din Doroteia numită „Înălțarea Domnului”, a fost construită de către credincioși între anii 1872 – 1875. În prezent, la modernizarea sa contribuie multe persoane, primăria dar și managerul firmei Eurostrade Company SA din Frasin, Dan Rusu Pintilie.

Din fondurile alocate de către această persoană, s-a reușit construcția clopotniței, acoperișul bisericii, montarea de încălzire centrală, de aer condiționat, extinderea casei praznicale și multe altele. Domnul Dan Rusu, ca și ceilalți enoriași ai bisericii, este un om de suflet milostiv și de ajutor, solidar cu oamenii aflați în suferință și cu biserica. Datorită lui, biserica din Doroteia a beneficiat de importante lucrări de modernizare și înfrumusețare.

Compania domnului Pintilie activează în domeniul construcțiilor și are la bază servicii de calitate la nivel local, care obține succese la nivel național. Încă de la înființarea din anul 2005, Eurostrade Company a creat relații pe termen lung cu clienții săi, relații care au la bază integritatea și seriozitatea. Întotdeauna se respectă dorințele clienților și se oferă soluții eficiente, în timp util și la preț corect.

În cadrul companiei se realizează lucrări de construcții, prelucrate oțel beton, sorturi și nisipuri, betoane, carieră de piatră, prefabricate din beton.

Cu câțiva ani în urmă, Dan Rusu a accesat fondurile europene pentru a-și extinde compania. Cu ocazia acestui fapt a creat noi locuri de muncă pentru bărbați, femei și pentru persoanele cu dezabilități. Proiectul a fost promovat în colaborare cu Facultatea de Construcții și Instalații din Iași, iar datorită acestui fapt, studenții facultății au șansa de a desfășura stagiile de practică chiar la firma din Frasin.

Dan Rusu este omul care s-a gândit și la alte investiții în dezvoltarea de noi produse pentru domeniul construcțiilor. Astfel, compania are ca scop obținerea de noi produse pentru industria prefabricatelor din beton, implementarea de tehnologii inovative pentru infrastructura de drumuri și poduri prin folosirea resurselor locale din zonele unde se vor efectua lucrări de construcții.

agentie SEO & promovare eficienta online