Orient SRL efectuează transport agabaritic în toate țările Uniunii Europene

821
Transport Agabaritic
banner mobila la comanda suceava

În timp ce majoritatea serviciilor de transport sunt destul de simplu de organizat, există și alte cazuri care înseamnă mai mult decât doar încărcarea containerelor pe un camion și transportarea lor într-o altă locație.

Transportul agabaritic reprezintă o ramură a transportului unde sunt necesare servicii cu experiență. În mod firesc, acest tip de transport tinde să includă utilaje foarte complexe și deseori grele, astfel încât acestea trebuie supravegheate cu atenție.

În cele mai multe cazuri, marfa sau utilajele transportate ar putea fi periculoase, iar operațiunea de transport crește riscul implicat. În plus, obiectele transportate sunt destul de costisitoare, astfel încât chiar și cea mai mică daună poate duce la costuri semnificative.

Din aceste câteva motive, este întotdeauna necesară obținerea serviciilor unei companii de transport cu experiență și cu bună reputație pentru a desfășura transport agabaritic de mărfuri.

În timpul acestui proces, asistența unui expert este obligatorie. Autorizațiile, cunoașterea legilor interstatale, deținerea de echipamente specializate dar și cunoștințe aprofundate legate de transportul agabaritic sunt mai mult decât necesare.

O companie de transport de top cum este Orient SRL din Rădăuți, județul Suceava poate fi cea mai inspirată soluție.

Orient SRL are grijă de toți pașii bunei desfășurări a transportului, începând de la semnarea contractului până la execuția proiectului. Executarea eficientă și sigură a transportului implică o varietate de echipamente specializate și persoane calificate, factori excelenți deținuți de Orient.

Societatea este una dintre singurele entități din România acreditate să presteze transport agabaritic de marfă în toate țările Uniunii Europene, inclusiv Italia, deținând permise de transport pentru întreg anul.

Mărfurile agabaritice care pot fi transportate de către cei de la Orient pot avea lungimea maximă de 40 metri, lățimea maximă de 8.5 metri, înălțimea maximă de 4.5 metri și greutatea maximă de 250 tone.

Compania Orient poate transporta: utilaje agricole, utilaje de construcții, structuri metalice, turbine eoliene, combine, tractoare, silozuri, excavatoare, concasoare, vole, utilaje, rezervoare, tramvaie, locomotive tren, vagoane tren, bărci, transformatoare, generatoare, motoare, etc.

Parcul auto Orient cuprinde remorci de tip megatrailer telescopice cu 3, 4, 5,6 sau 8 axe dar și trailere modulare pentru transport agabaritic.

Toate transporturile efectuate se desfășoară în condiții de maximă siguranță, compania asigurând suportul tehnic și logistic necesar pe tot parcursul operațiunii.

Datorită parteneriatelor încheiate, astăzi este posibilă realizarea de transporturi multimodale, transporturi ce implică calea maritimă, feroviară și aeriană.