MIHU ACOPERIȘURI Suceava, performanţe deosebite la vânzările de țiglă metalică

703
banner mobila la comanda suceava

MIHU ACOPERIȘURI este o firmă suceveană cu depozite la intrarea în Ipoteşti şi Vicov. În calitate de distribuitor zonal al produselor Blachotrapez, reprezentanţii MIHU ACOPERIŞURI au participat în luna ianuarie 2020 în Polonia la Gala Premiilor anuale a distribuitorilor Blachotrapez din Europa. SC ACOPERISURI METALICE SRL Suceava a înregistrat în 2019 o serie de performanţe comerciale notabile ce au fost premiate de producătorul polonez.

Acoperisuri MIHU Suceava

Înfiinţată în 1970, compania Blachotrapez este unul dintre cei mai mari producători la nivel european de produse pentru acoperișuri și fațade. Având o istorie lungă în domeniul materialelor pentru acoperișuri, brandul polonez  Blachotrapez este astăzi unul dintre liderii pieței europene, cu o prezență consistentă în mai multe țări din Europa.

MIHU ACOPERIȘURI este partenerul Blachotrapez pe zona de Nord Est a României și oferă clienților soluții accesibile pentru acoperișuri metalice de calitate. ACOPERIȘURI METALICE SRL este la cea de a 2-a participare în cadrul Galei Premiilor Blachotrapez. Compania a fost premiată din nou anul acesta obținând locul 1 la cel mai vândut model de tablă Blachotrapez (Germania Simetric) și locul 2 la volumul de vânzări țiglă metalică în Europa.

La doar 3 ani de la înființare, MIHU ACOPERIȘURI are o serie de realizări notabile, fiind una dintre cele mai performante companii partenere Blachotrapez din România.

În anul ce a trecut, compania și-a deschis un nou depozit logistic situat la intrare în Ipotești, precum și un magazin de prezentare în Vicovu de Sus. Se observă o extindere constantă a firmei și cu siguranță de la an la an va crește tot mai mult.

ACOPERIȘURI MIHU este la dispoziția clienţilor prin agenții proprii de vânzări, distribuție și montaj ce acoperă județele Suceava, Iași, Neamț şi Botoșani, având în plan pentru 2020 extinderea în toată zona Moldovei.

tabla tip tigla metalica Germania Simetric

Printre produsele distribuite de MIHU regăsim tabla tip țiglă metalică, tablă cutată, accesorii pentru acoperișuri, panouri sandwich și sisteme pentru garduri.

Mai multe detalii pe www.acoperisuri-mihu.ro

agentie SEO & promovare eficienta online