Cum facem faţă congestiei nazale în cazul nou-născuţilor cu Tonimer lab Hypertonic Baby Spray?

397
Cum facem faţă congestiei nazale în cazul nou-născuţilor cu Tonimer lab Hypertonic Baby Spray?
banner mobila la comanda suceava

Congestia nazala este senzatia de disconfort ce se instaleaza atunci cand avem tesuturile nazale si vasele de sange umflate in exces cu fluid. In cazul nou-nascutilor, cand vorbim de congestie nazala, adica de nas infundat, lucrurile se pot complica mai mult decat in cazul copiilor mai mari sau adultilor.

Ce facem atunci cand nou-nascutul are nasul infundat si nu poate respira?

Un nas infundat la un copil mic inseamna nopti nedormite pentru intreaga familie, chin la masa si un bebelus foarte plangacios, mai ales in cazul copiilor foarte mici, deoarece ei nu pot inca sa respire pe gura in mod constient. Congestia nazala presupune un nas infundat si un copil care pur si simplu nu poate sa respire normal. In acest caz, este nevoie de o solutie hipertonica sterila de apa de mare Tonimer lab Hypertonic Spray care:

  • Decongestioneaza caile nazale
  • Fluidifica mucusul in caz de raceli, rinite alergice, sinuzite si rino-sinuzite.

Astfel, in cazul in care se nou-nascutii se confrunta cu secretii nazale ce ingreuneaza respiratia, parintii au la dispozitie un aliat de incredere – Tonimer lab Hypertonic Baby Spray. Acesta:

  • Este o solutie hipertonica sterila de apa de mare, cu o salinitate de 2%
  • Are actiune decongestionanta
  • Asigura un somn linistit prin usurarea respiratiei
  • Are un varf atraumatic si nu pune in pericol sanatatea copilului.

Datorita varfului atraumatic, Tonimer lab Hypertonic Baby Spray asigura pulverizare fina, delicata cu mucoasa nazala si cu nasul bebelusului.

Cu totii stim ca bebelusii nu-si pot sufla nasul singuri si acesta se infunda adesea. Exista mai multe cauze ale congestiei nazale: infectii respiratorii acute, rinita alergica etc. Rinofaringele bebelusilor se afla inca in stadiul de formare, astfel incat caile respiratorii inguste sunt usor de blocat, iar infectia se instaleaza in partea din spate a gatului, provocand mucus.

La ce ajuta prevenirea la timp a congestiei nazale?

Prevenirea congestiei nazale la bebelusi folosind Tonimer lab Hypertonic Baby Spray ajuta sa inlaturam disconfortul copilului, sa ii imbunatatim calitatea respiratiei si a somnului, a alimentatiei si sa il ferim de cea mai frecventa complicatie la copii – otita medie acuta.

Astfel, o solutie hipertonica sterila de apa de mare este un ajutor de incredere pentru parinti in „lupta” impotriva congestiei nazale la copii.

agentie SEO & promovare eficienta online