Chestii interesante despre laptopuri

113
Chestii interesante despre laptopuri
banner mobila la comanda suceava

Fiecare aspect al vieții moderne este legat de prezența indispensabilă a laptopurilor și a calculatoarelor personale. Tehnologia acestora ocupă un loc din ce în ce mai important în activitățile noastre zilnice. Prin intermediul lor, nu numai că putem face fotografii sau scrie texte, ci putem controla și cele mai subtile procese tehnologice în orice fabrică, să planificăm și să gestionăm bugetul țării, să comunicăm cu oameni aflați la mii de kilometri distanță. 

Lista de posibilități pe care o oferă computerele moderne și importanța lor în viața noastră poate continua la nesfârșit. În plus,suntem aici pentru a vă oferi servicii de reparații laptopuri  Iași, pentru a vă ajuta să vă mențineți dispozitivele în stare optimă de funcționare. 

Știai că:

  • Alan Kay este ideatorul conceptului de laptop portabil. Cu 38 de ani în urmă, Alan Kay a prezentat conceptul unei mașini portabile, care avea un ecran plat și putea fi conectată la rețele fără fir, reținând toate informațiile necesare, și care ar fi fost accesibilă oricui.
  • Cu 30 de ani în urmă, a fost dezvoltat primul laptop din lume – GridCompass. Acest dispozitiv a fost utilizat în programul spațial și a fost creat la comanda NASA.
  • Compania Sony a prezentat lumii cel mai ușor laptop, cântărind doar 365 de grame! Cel mai interesant este că, la această greutate, avea 40 de gigabyte de memorie RAM. Acest laptop era alimentat de o baterie special dezvoltată pentru el.
  • Pentru a promova noile tehnologii în țările cu nivel scăzut de trai, producătorii au inventat un laptop care costă doar 100 de dolari. Argentina, Thailanda și Brazilia au semnat deja contracte similare. Numai Nigeria a comandat un milion de laptopuri la acest preț.
  • Laptopul fără încărcare – o astfel de performanță este posibilă. Specialiștii au reușit să dezvolte un laptop care funcționează pe bază de hidrogen. Cu o astfel de încărcare, poate funcționa timp de aproximativ 24 de ore.
  • Cel mai scump laptop a fost încrustat cu platină, rubine și diamante. A costat 355.000 de dolari.
  • Compania Sony a produs și a prezentat celui mai subțire laptop din lume: un laptop cu o grosime de doar 8 milimetri. Este livrat împreună cu un telecomandă.
  • Există o jucărie masculină costisitoare numită „Ferrari”. Acest laptop are însemnele acestei mărci într-un stil sportiv și de culoare roșie. Chiar dacă este o achiziție scumpă, totuși este mai ieftin decât un automobil al acestei mărci.
  • Costul primului laptop din lume a fost de opt mii de dolari.
  • Cele mai fiabile laptopuri sunt considerate cele de la Asus și Toshiba, deși rata de eșec de 15,6% și 15,7% nu este deloc limita perfecțiunii. Nu au fost luate în considerare eșecurile cauzate de factorul uman, adică daunele accidentale.
agentie SEO & promovare eficienta online