Caserolele termosudabile – soluţia revoluţionară pentru a livra mâncarea caldă

457
Caserolele termosudabile – soluţia revoluţionară pentru a livra mâncarea caldă
banner mobila la comanda suceava

În zilele noastre, există milioane de delicatese în întreaga lume, iar cerințele de ambalare a alimentelor sunt din ce în ce mai diversificate pe piață.

Scopul principal al ambalării este păstrarea alimentelor curate și proaspete, asigurându-se gustul și calitatea lor pe timpul livrării, până în momentul în care vor fi servite. Acum, există un recipient personalizat sigilabil la căldură care se potrivește perfect tuturor cerințelor și anume caserola termosudabilă.

Ca o tendință nouă și revoluţionară pe zona ambalajelor alimentare de pe piață, recipientele sigilabile termic sunt din ce în ce mai răspândite în bucătăriile, restaurantele și supermarketurile noastre.

Cei interesați, în special cei din mediul HoReCa care livrează preparate calde se pot aproviziona cu caserole termosudabile dar și cu mașini de sudat caserole din magazinul online ȘervețeleDeHârtie.ro

Materialele din care sunt produse caserolele sunt ermetice, aerul nu poate intra sau ieși alimentele ambalate se mențin proaspete și calde. Au capace ermetice sigilabile la cald. Capacele care se etanșează la căldură sunt mai etanșe decât capacele din plastic.

Caserolele termosudabile – soluţia revoluţionară pentru a livra mâncarea caldă

Cum se folosesc caserolele termosudabile?

  1. Dacă ai o mașină de etanșare termică, o mașină de sudat caserolele, o poți porni pentru a o preîncălzi la 160-170 de grade Celsius.
  2. Pune alimentele în recipiente, nu peste înălțimea recipientelor.
  3. Dacă mâncarea conține lichid sau gem, asigură-te că nu se revarsă.
  4. Curăță marginea recipientului.
  5. Pune recipientele în formele mașinii de etanșare termică.
  6. Pornește mașina de sudare.

În magazinul online ȘervețeleDeHârtie.ro deținut de compania Best Distribution SRL din Suceava sunt disponibile mai multe tipuri de caserole termosudabile care se vând la set, cu 1, 2 sau 3 compartimente, cu prețuri cuprinse între 18.90 lei și 147.84 lei. Temperaturile permise de aceste caserole sunt de la -10 grade CELSIUS la +120 grade CELSIUS.Toate caserolele termosudabile sunt de culoare neagră, fiind perfecte pentru unitățile de alimentație publică.

Caserolele termosudabile – soluţia revoluţionară pentru a livra mâncarea caldă

Pe site este disponibilă mașina termosudare caserole Bokama care în momentul de față are prețul redus de la 2900 lei la 2400 lei. Aceasta este perfectă pentru a ambala mâncăruri preparate sau semipreparate, pentru un transport sigur. Aparatul este confecționat din inox, fiind ușor de utilizat, curățat și igienizat. Folia de acoperire a caserolelor se taie și se etanșează în același timp. Temperatura se setează electronic.

Pe lângă aceste produse, Best Distribution are în oferta sa o gamă bogată și variată de produse utile mediului HoReCa precum: consumabile hârtie, dispensere și dozatoare, unică folosință catering, echipamente unică folosință, articole curățenie, saci menaj și coșuri gunoi, dezinfectanți avizați M.S., săpun lichid și solid, detergent,  detergenți industriali profesionali, produse hoteliere, uscătoare mâini & păr, odorizanți și dezodorizanți.

agentie SEO & promovare eficienta online