Asigură-te de succesul afacerii tale cu Enterprise Concept

620
Managementul Performantei
banner mobila la comanda suceava

Orice antreprenor, atunci când pornește la drum cu o afacere, își propune să își conducă afacerea spre culmile succesului, să obțină profit într-un timp cât mai scurt, iar rata de profit să fie cât mai mare. În niciun caz, un antreprenor care începe o afacere nu se gândește la eșec. Cu toate acestea, există numeroase afaceri care nu ating succesul și care sunt falimentare, iar cauzele sunt multiple. Printre cele mai frecvente cauze ale insuccesului în afaceri putem aminti gândirea strategică a unui plan de implementare a afacerii și de realizare a bugetului pentru atingerea obiectivelor propuse în etapa de planificare. Pentru a te asigura că afacerea ta va urma cu pași siguri drumul către succes, managementul performanței companiei trebuie să facă parte din tot ceea ce înseamnă organizarea unei companii.

Ce presupune managementul performanței companiei?

În momentul în care o afacere sau o companie este gândită și planificată, există o serie de rezultate preconizate, așteptate. Cu toate acestea, de cele mai multe ori există diferențe între rezultatele preconizate a fi obținute și cele obținute cu adevărat de către companie. Tocmai aici intervine managementul performanței companiei. Scopul acestui tip de management este acela a de analiza diferența dintre rezultatele obținute de o companie și de a le compara cu rezultatele preconizate anterior. Sunt monitorizate atât rezultatele operaționale ale companiei, cât și rezultatele financiare. Atunci când vorbim despre acest management al performanței din cadrul unei companii ne referim la asigurarea de consultanță pentru etapele de planificare, de finanțare, de raportare și de analiză a oricărei afaceri. Acest tip de management al performanței companiei se adresează atât departamentului financiar, acesta fiind interesat în a avea o imagine asupra performanțelor companiei la nivel macro, cât și departamentelor de marketing, de resurse umane sau de IT, aceste departamente având ca interes monitorizarea rezultatelor obținute în cadrul proceselor operaționale derulate de către companie. Soluțiile de management al peformanței companiei contribuie la automatizarea și optimizarea bugetelor, atât în etapa de planificare, cât și în etapa de execuție.

Enterprise Concept – specialiștii în consultanță în afaceri

Fiecare antreprenor care își propune succesul pentru compania sa ar trebui să apeleze la specialiștii în servicii de consultanță în afaceri, așa cum este și echipa de la Enterprise Concept. Această firmă specializată în servicii de consultanță în afaceri oferă, printre altele, servicii de management al riscului unei afaceri, servicii de management în luarea deciziilor în cadrul unei companii, servicii de management al proceselor de afaceri și servicii în managementul performanței companiei. În momentul în care apelezi la echipa Enterprise Concept pentru monitorizarea și planificarea performanței companiei tale, vei avea certitudinea că vei beneficia de toate modulele unui astfel de serviciu, și anume de planificare, realizare și control. Modulul de planificare presupune realizarea unui plan de investiții multi-anuale pe baza bugetelor existente, dar și pe baza bugetelor preconizate, modulul de realizare vizează atingerea bugetului pentru anul în curs, iar modulul de control se axează pe înregistrarea tuturor tranzacțiilor în contabilitate și realizarea de rapoarte.

Nu lăsa la întâmplare bugetul afacerii tale și apelează la specialiștii în managementul performanței companiei de la Enterprise Concept.